17.10.2017.

14:55

Foto:

Sport

ALBANAC PROVOCIRAO, MILETIĆ GA ČEKA NA TERENU: Pogodila me izjava, ali odgovoriću mu na utakmici!

Ali, Nemanja R. Miletić, koji je takođe iz južne srpske pokrajine, kaže da će na skandaloznu izjavu odgovoriti na terenu.

-  Mnogo mi je drugova poslalo poruku s pitanjem: "Jesi li video šta ovaj priča”? Jesam, ali... Pogodilo me, ali neću da mu odgovaram. Pričaćemo na terenu  - kazao je za Žurnal defanzivac crno-belih Nemanja R. Miletić, takođe iz južne srpske pokrajine -  iz Leška, kraj Leposavića.

Bez sumnje biće provokacija u Elbasanu, ali Miletić čvrsto stoji na zemlji, neće dozvoliti emocijama da preuzmu kontrolu nad razumom.

- Nema straha! Jedva čekam da utakmica počne. Za mene je to posebna utakmica.

Miletići su sve vreme tokom ratnih sukoba bili na dedovini.

- Sve vreme. Otišao sam od kuće sa 16 godina, za fudbalom. Majka i dalje radi u Kosovskoj Mitrovici. Ne planiramo da se selimo, hoćemo da ostanemo na rodnoj grudi, u našem Lešku.  Mi smo bili malo dalje, ali bilo je problema. Nije vam svejedno kad vam roditelji rade treću smenu u Kosovskoj Mitrovici, a tamo...

Partizan mora da bude  pametan, hrabar, nikako ne smemo da se zaletimo, kao muve bez glave


Nemanja R. Miletić

Partizanova pobeda bi mnogo značila i Srbima iz Nemanjinog kraja.

- Nadam se da će Partizan da reprizira uspeh reprezentacije. Kad je Srbija pobedila Albaniju slavilo se kao da smo se plasirali na svetsko prvenstvo!

S druge strane, nije mu bilo svejedno kad je Humsku nadleteo dron sa zastavom velike Albanije.

- Bio sam na stadionu, bilo je ružno za oko. Zato...


PARTIZANU STIŽU PRETNJE IZ ALBANIJE! Jašanica: Svi se sećamo šta su SRBI RADILI PO KOSOVU!

Duel sa Skenderbegom mogao bi da bude ključ prolaska Partizana u nokaut-fazu Lige Evrope. 

Jeste, možda ne prva utakmica, dvomeč svakako, verovatno odluka za dalje. Slagao bih kad bih rekao da nisam razmišljao o Skenderbegu i pre gostovanja Radniku. Možda je realno da osvojimo četiri boda iz dve utakmice sa Skenderbegom, ali – zadovoljstvo bi zavisilo od drugog rezultata u grupi. Ako Jang bojs savlada Dinamo, onda... Naravno, uvek idemo na pobedu, optimizam pojačava činjenica da su Suma i Tošić konačno spremni da zaigraju zajedno.

Zna Miletić kakav Partizan trebalo da bude u Elbasanu.

- Pametan, hrabar, nikako ne smemo da se zaletimo, kao muve bez glave. Siguran sam da smo kvalitetniji, ali ne igra ni Skenderbeg džaba Ligu Evrope  - poručio je Nemanja Miletić.

Tagovi: