28.10.2017.

12:47

Foto:

Sport

VAZURA MOLI "GROBARE" PRED SKENDERBEG: Ne vređajte Albance, jer nam preti izbacivanje iz Evrope!

 

 

Današnja informacija da je Disciplinska komisija UEFA kaznila Skenderbeg sa utakmicom bez publike i sa 60.000 evra globe zbog uvredljvih skandiranja navijača na utakmici sa Partizanom izazvala je veliku pažnju u Humskoj.

Iako su se igrači Partizana i delegacija ugodno osećali u Tirani i Elbasanu, Skenderbeg je žestoko nagrabusio zbog ispada navijača. A, šta u sličnoj situaciji može da očekuje prvak Srbije, koji je samo ove sezone dva puta u poslednji čas izbegao "sablju" UEFA!?

- Videli smo danas kako je Skenderbeg kažnjen. Zbog toga molim naše navijače da ne bude nikakvog pogrdnog skandiranja protiv Albanaca, da ne bude ničeg sličnog onom što je bilo u Elbasanu! Ako se dogodi bilo kakav verbalni incident, Partizan će igrati protiv Jang Bojsa bez publike, a ta utakmica bi mogla da odlučuje o našoj sudbini u Evropi - rekao je Miloš Vazura za Informer.

On je dodao da bi moglo lako da se desi da UEFA sabere sve grehe navijača Partizana i da ukoliko bude ispada protiv Skenderbega, crno-beli momentalno završe misiju u Ligi Evrope.

- Molim navijače da navijaju samo i jedino za svoj klub, da ne pominju ni u kakvom kontekstu ni Albance kao narod, niti kao rivalski klub. Nadam se da će nas "grobari" poslušati, jer u protivnom bi moglo da se dogodi da Partizan bude izbačen iz Evrope - upozorio je Miloš Vazura.

Tagovi: