25.11.2017.

18:32

Foto:

Sport

BELGIJANCI OKUPIRALI HUMSKU! Skauti gledali Tavambu, Evertona, Jankovića, Pantića...

Predstavnici Anderlehta, Briža, Genka, a onda i engleskog Čelsija, italijanskih Juventusa, Sampdorije i Đenove, pa turskog Fenerbahčea, ruskog CSKA iz Moskve, bili su da na licu mesta isprate duel Partizana i lidera švajcarskog prvenstva, piše belgijski portal "Voetbal Nieuws" (Fudbalske vesti).

U centru pažnje bila su čak šestorica igrača Partizana! Kršni golgeter Leandre Tavamba je hit u Humskoj ove sezone i za njega već stižu ponude iz Italije, a odlična igra, gol i maestralan pas kod drugog pogotka, naterali su skaute da njegovo ime podvuku dva puta u svojim tefterima.

Pratile su se i igre Marka Jankovića, Marka Jevtovića, Ognjena Ožegovića, kao i Evertona Luiza, kojem ističe ugovor na leto i u Partizanu su na žeravici da li će uspeti da se dogovore sa Brazilcem oko nastavka saradnje. On je načelno prihvatio ponudu, ali pitaju se i menadžeri...

Emisari Čelsija i Juventusa su bili da isprate igru Danila Pantića, koji je igrač "plavaca" na pozajmici u Partizanu i koji je, bez dileme, odigrao najbolju utakmicu otkako je došao ovog leta u Humsku.

Tagovi: