14.12.2017.

19:49

Foto:

Sport

U HUMSKOJ KAO NA RATIŠTU! Savo Milošević zgranut užasima na večitom derbiju

Utakmica Partizana i Crvene zvezde (1:1) ostala je u senci velikog incidenta u režiji navijača Partizana.

Na južnoj tribini stadiona u Humskoj je došlo do žestoke tuče zaraženih frakcija "grobara", a sve je završeno tako što je desetak navijača izbačeno sa tribine.

- Po ko zna koji put se ponavlja da imamo glavne sudionike van terena, što je jako ružno i ugrožava naš fudal. Ponovo smo poslali lošu sliku u svet koja je jako ružna i svi svetski mediji i opet pričaju o negativnim stvarima kada je naš fudbal. U ovoj situaciji šaljemo ružnu sliku što nam nikako ne treba - rekao je Milošević za tv O2 i dodao:

- Već imamo negativan status negativan status u evropskim i svetskim medijima i ovakve stvari sigurno neće pomoći. Ne znam šta da kažem, koje su to reči imale bilo kakvu težinu, bezbroj puta smo pokušavali, upućivali apele i mi iz fudbalskog saveza, međutim, očigledno je da to ne funkcioniše - istakao je potpredsednik FSS.

On je na kraju naglasio da je poražavajuće ono što se desilo u Humskoj.

- Nemoguće je rečima opisati ono što smo videli. Takve scene smo viđali u ratnim zonama, nepojmivo mi je da ljudi iste nacije i pripadnici iste države i vere da mogu toliko da mrze jedne druge i da to na taj način ispoljavaju. Zanima me koji su to razlozi? Prevlast na tribinama? Zaista poražavajuće - zaključio je Milošević.

Tagovi: