17.12.2017.

16:36

Foto:

Sport

HRVATI DOBILI 150.000 EVRA DA IZBACE PARTIZAN IZ EVROPE! Haos na tribini nastao zbog provizije za transfere!?

Ovu informaciju donosi hrvatski Jutarnji list, koji navodi da je jedan hrvatski menadžer koji često boravi u Srbiji posredovao za naručioca napada i našao šestoricu ljudi, kojima je za taj posao plaćeno čak 150.000 evra!

Sastanak na kojem je dogovoren njihov angažman organizovan je krajem prošle nedelje u jednom beogradskom hotelu, prenosi Jutarnji.

Kao krajnji cilj ovih incidenata navedeno je to što su crno-beli svakako pod lupom UEFA, pa bi, u slučaju i najmanjeg incidenta na budućim utakmicama u evropskim takmičenjima, usledila verovatno višegodišnja suspenzija iz evrokupova, što bi propisno uzdrmalo tim iz Humske.

U zaključku, postavljeno je pitanje da li je ova „akcija" promakla srpskoj i hrvatskoj policiji, s obzirom na to da su u pitanju osobe koje imaju podeblji dosije u policiji.

Ako se pogledaju Partizanovi letošnji transferi, može se zaključiti da je verovatno reč o transferu defanzivca Nikole Milenkovića i napadača Dušana Vlahovića, koji su prodati Fiorentini.

Da podsetimo, posle incidenta na utakmici između Partizana i Crvene zvezde (1:1) uhapšena su šestorica hrvatskih državljana. 

Pritvor od 30 dana određen je Jakovu Podrugu, Damiru Tovaroviću, Ivanu Miškoviću, Stjepanu Mihoviloviću i Hrvoju Bakoviću, dok je Ante Firić zbog teških povreda zavržan u bolnici. Ovoj grupi hrvatski državljana preti kazna i do 12 godina zatvora.

NOVA TEORIJA HRVATSKIH MEDIJA: Splićani su napravili haos na derbiju kako bi VRATILI DUG ZA NEPLAĆENU DROGU?

Tagovi: