27.12.2017.

12:48

Foto:

Sport

INFORMER SAZNAJE: Partizan pregovara oko tandema iz Spartaka, Stojiljković otpao, Jovančić vaga...

Nije tajna da Partizan pokušava svim silama da dovede Đorđa Ivanovića, najboljeg fudbalera Superlige u jesenjem delu sezone.

Kako saznaje Informer, crno-beli su spremni da za njega plate Spartaku 400.000 evra plus 20 odsto od sledećeg transfera u inostranstvo!

Međutim, usred pregovore oko Ivanovića, Partizan je pokazao želju za još jednog igrača - Nemanju Nikolića!

Špic Spartaka je upao u igru zato što je crno-belima otpala mogućnost da dovedu Nikolu Stojiljkovića, napadača Kajzerija.

Naime, Stojiljković je ove sezone već igrao za Bragu i Kajzeri, tako da ne bi mogao da postane ove zime član Partizana, pa u Humskoj traže drugo rešenje i kao najbolja varijanta pojavio se - Nikolić.

Golgeter Spartaka je ove jeseni postigao osam golova, uz jednu asistenciju.

Nije Partizan odustao ni od dovođenja kapitena Vojvodine Dušana Jovančića! Pregovori su u toku, a vezista "lala", kojem ističe ugovor za koji dan, traži jaču platu od crno-belih, a ujedno ima i ponudu iz Turske, pa vaga koje mu je najbolje rešenje.

Kako stvari stoje, Partizan bi i oba beka ove zime mogao da dovede iz Superlige! 

Za desnu stranu pored Nikole Aksentijevića sada je meta crno-belih i Marko Putinčanin, iskusni defanzivac Voždovca, dok je kandidat da pojača konkurenciju po levoj strani Slobodan Urošević iz Napretka.

Tagovi: