17.01.2018.

10:41

Foto:

Sport

ILIEV ZA INFORMER: Hoću da Stojković ostane do kraja karijere! Everton jedini pred odlaskom

Partizanov funkcioner veruje da će uspeti da zadrži sjajnog golmana u Humskoj, što je najveći prioritet u zimskom prelaznom roku.

Stojkoviću ugovor ističe narednog leta i on je u više navrata najavio odlazak iz Partizana. Međutim, ove nedelje će razgovarati s upravom oko produženja ugovora, a Iliev nema dilemu koliko dugo bi voleo da iskusni golman ostane.

- Što se mene tiče, ja Stojkovića vidim u Partizanu do kraja karijere. Znam koliko on voli Partizan, zna i on koliko mi volimo njega i nadam se da ćemo naći zajednički jezik oko ostanka. Ja ga vidim kao golmana Partizana - poručio je Iliev za Informer.

Iliev je ponovio da će Partizan do kraja prelaznog roka dovesti još nekoliko fudbalera. Na meti crno-belih su Đorđe Ivanović iz Spartaka, Saša Zdjelar iz Olimpijakosa i Nikola Aksentijević iz Radničkog i Radosav Petrović iz Sportinga.

- Videćemo kako će izgledati naš tim za proleće. Imamo dva-tri igrača koje želimo da dovedemo. Generalno, uvek je problem kada želimo kvalitetnog igrača koji je pod ugovorom. Podigli smo lestvicu i želimo da nastavimo da dovodimo igrače na tom nivou. Ne bih o imenima. Svi znaju samo da je meni Raća Petrović prioritet - istakao je Iliev.

Direktor crno-belih kaže i da, osim za Evertona, Partizan još nema konkretnu ponudu ni za jednog fudbalera.

- Što se tiče prodaja, još nema ništa konkretno. Jedino je Everton blizu odlaska, pa to mogu javno da iznesem. Ako ostane - super, ako ode - hvala mu za sve. Dao je mnogo Partizanu. Ponosan sam što sam taj koji ga je doveo, imali smo predivnu saradnju s njim - naglasio je Iliev.

Tagovi: