21.01.2018.

13:44

Foto:

Sport

(VIDEO) "UKRAJINSKI OZIL" U PARTIZANU! Juri Vakulko se bori za ugovor u Humskoj!

"Ukrajinski Ozil", kako su mu dali nadimak mediji iz te zemlje, došao je u Partizan na probu kao slobodan igrač, pošto mu je 1. januara istekao ugovor sa Dnjeprom.

Vakulko igra na pozicijama centralnog ili desnog veznog, odlikuje ga odlična tehnika, zbog koje je i dobio nadimak "Ozil".

On je već odradio dva treninga sa igračima Partizana, odigrao i jednu zatvorenu kontrolnu utakmicu i čelnici crno-belih su prezadovoljni onim što su videli. Sada ostaje da se vidi da li će to biti dovoljno i da se potpiše ugovor.

Juri Vakulko je odigrao osam utakmica za mladu reprezentaciju Ukrajine i postigao dva gola. Ponikao je u Dnjepru, ali je odbio letos da potpiše novi ugovor, pa zbog toga nije ni igrao ove jeseni za ukrajinski tim.

Eventualni dogovor crno-belih i Vakulka ne utiče na dalje planove Partizana da tim pojača dovođenjem Saše Zdjelara, koji bi prema nezvaničnim informacijama mogao do kraja nedelje da postane igrač srpskog prvaka, kao i Radosava Petrovića, oko kojeg klub iz Humske i dalje pregovara sa Sportingom.

Tagovi: