31.01.2018.

12:27

Foto:

Sport

MENI JE PARTIZAN SVE! Saša Zdjelar iz trećeg pokušaja ostvario dečački san!

Zdjelar je danas zvanično potpisao ugovor sa Partizanom o šestomesečnoj pozajmici, s tim što će crno-beli imati pravo da ga na leto otkupe od Olimpijakosa po ceni od 500.000 evra.

Zlatni srpski "orlić" je dva puta neuspešno pregovarao sa Partizanom u poslednje dve i po godine i njemu je baš treća bila - sreća.

- Za mene Partizan znači sve! Bio sam u Olimpijakosu i pratio svaki derbi, svađao se sa saigračima. Uvek sam bio navijač Partizana. Pre dve godine sam sve dao od sebe da dođem u Partizan, tad nisam uspeo i presrećan sam što sam najzad uspeo - bile su prve reči Saše Zdjelara na promociji.

On je istakao da ima velika očekivanja po dolasku u crno-beli tabor.

- Tu je ekipa koja je donela duplu krunu, koja igra u Evropi. Došao sam da napravimo nešto veliko, neverovatno. Na raspolaganju sam treneru Đukiću za Plzen, želim da uđemo u istoriju. Uroš Đurđević mi je poželeo sreću i rekao da mogu da napravim mnogo u Partizanu - otkrio je Zdjelar.

Defanzivni vezista je rekao da se sa nekim saigračima poznaje odavno i da ne veruje da će mu biti potrebno mnogo vremena za privikavanje na novi tim.

- Dugo vremena sam igrao zajedno sa Antonovim i Jankovićem, presrećan sam što ćemo opet sarađivati - istakao je Zdjelar.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev nije krio uzbuđenje što je uspeo da ostvari još jednu želju i dovede igrača kojeg je dugo "jurio".

- Moram da se suzdržavam u emocijama! Iskustvo mi nalaže da spustim loptu. Saša je igrač kojeg dugo želimo, nekoliko prelaznih rokova. Oduvek je bio želja Partizana, u njemu teče crno-bela krv, odrastao je na našem "jugu". Već smo videli njegov prvi trening, sve se vidi od samog starta, sigurni smo da će biti važan šraf u crno-beloj mašineriji - naglasio je Ivica Iliev.

On je istakao da je zadovoljan urađenim u prelaznom roku.

Radimo sistematski, ono što vidimo je da i javnost i navijači shvatahu u kojem pravcu idemo. Podmladili smo ekipu, doveli budućnost i sadašnjost, zadovoljan sam prelaznim rokom - zaključio je Iliev.

Tagovi: