31.01.2018.

13:20

Foto:

Sport

INFORMER SAZNAJE: Amijen poslao ponudu Partizanu za Marka Jankovića!

Klub koji je zainteresovan da dovede Jankovića je Amijen, a prema nezvaničnim informacijama, spreman je da plati oko dva miliona evra. Partizan je u pregovorima sa Francuzima, ali crnogorski reprezentativac je u dilemi da li da karijeru nastavi u klubu koji je u donjem delu tabele Lige 1.

Realizaciju ovog posla prati i Olimpijakos, jer grčkom klubu pripada polovina novca od transfera, kako je to nedavno otkrio generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Eventualni odlazak Marka Jankovića ne bi mnogo uticao na planove crno-belih, jer je u ovom prelaznom roku doveden Đorđe Ivanović iz Spartaka, koji takođe može da igra na obe pozicije po bokovima.

S obzirom na to da u petak u ponoć ističe rok da se prijavi tim za Ligu Evrope, Partizan čak i da dobije povoljnu ponudu za Leandrea Tavambu, morao bi da je odbije, jer ne bi mogao u tako kratkom roku da pronađe novog napadača. 

Zbog toga je procena i u Humskoj 1 da je prodaja Marka Jankovića najbezbolnije rešenje. Ako se i on složi da ode u Amijen...

Tagovi: