09.02.2018.

21:19

Foto:

Sport

ĐUKIĆ TRLJA RUKE: Spremni smo za Plzen!

Crno-beli su završili glavni deo priprema za prolećni deo sezone i trener Đukić trlja ruke posle urađenog u Limasolu.

Najveći plus je zajedništvo ekipe, mi smo tim. Ovde smo gde jesmo sa rezultatima zahvaljujući čvrstoj homogenoj ekipi i napredujemo iz dana u dan. Svaki pojedinac daje svoj doprinos, videli smo u 16 dana rada i druženja, nije bilo nijednog povišenog tona i problema, radilo se profesionalno. Ova ekipa ima velike mogućnosti. Mladi igrači su iskoristili šansu i teraju starije na boljitak - rekao je Đukić za Novosti.

On je sumirao učinak četvorice novajlija.

-  Urošević je odigrao zaista odlično, dao je čvrstinu u defanzivi. Igra u napadu mu je dobra, sa odličnim centaršutem. Đorđe Ivanović se muči, nije navikao na ovakav način i intenzitet rada, ali ima veliki potencijal i iz dana u dan ulazi u sistem. Vakulko je mlad, veoma talentovan. Ima potencijal, tehnički je doteran, sa dobrom fudbalskom vizijom. Napreduje iz dana u dan. Zdjelar je ozbiljan igrač, takmičar, stabilan, taktički dobro obučen i polako već izrasta u lidera ekipe na terenu - sumirao je Đukić.

Po mišljenju šefa struke crno-belih, sve je spremno za dvomeč sa Plzenom u šesnaestini finala Lige Evrope.

-  Mislim da smo spremni za Plzen. Imali smo adekvatne protivnike, terali su nas na intenzitet na koji će nas terati Plzen. Videli smo šta nas očekuje - istakao je Miroslav Đukić.

Tagovi: