09.02.2018.

21:34

Foto:

Sport

TRENER LIBERECA SKENIRAO PARTIZAN: Strašni pojedinci, ali nisu baš najbolji tim!

Holubek je najpre istakao da to što je njegov tim pobedio Partizan na pripremama ne znači ništa, jer crno-beli nisu igrali punom snagom.

- Partizan ima dosta iskusnih igrača, a oni ne igraju pripremne utakmice sa sto odsto mogućnosti. Dosta su se čuvali tokom utakmice, štedeli su se, verovatno za prvenstvo i Ligu Evrope. Zato treba uzeti sa rezervom činjenicu da smo ih pobedili na pripremama - rekao je Holoubek za Češke novini.

On je istakao da je Partizan više skup individualaca nego pravi tim.

- Imaju tehnički veoma darovite i fantastične igrače, stvarno ih je lepo gledati, ali po meni, nisu izgledali tako dobro kao tim. Mislim da je Liberec u ovom momentu organizovanija ekipa nego Partizan. Po meni, imaju problem u posvećenosti i ispunjavanju obaveza u igri i to, smatram, može da bude prednost za Plzen - ocenio je David Holoubek.

Za razliku od srpske javnosti, koja smatra da Partizan ima problem u realizaciji, trener Libereca je upravo istakao kao vrlinu crno-belih što prilike pretvaraju u pogodak.

- Mi smo se sjajno branili, Partizan nam je zatresao mrežu tek u 88. minutu i to posle naše greške. Oni su jedinu pravu priliku pretvorili u gol i to govori o njihovom kvalitetu i nikako se ne smeju potceniti. Utakmica u Beogradu može da izgleda tako da Plzen kontroliše tok, a da Partizan iz jedne male šanse postigne gol, jer imaju kvalitet za to - smatra Holoubek.


Tagovi: