15.02.2018.

09:20

Foto:

Sport

SAMO MUŠKI, MOŽE I 1:0! Bivši asovi bodre crno-bele pred Plzen

Partizan dočekuje prvaka Češke u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope i traži rezultat koji će mu doneti prednost za revanš u Plzenu.

Nekadašnji igrač i trener "parnog valjka" Miodrag Ješić u razgovoru za Žurnal poručuje da je i 1:0 dobar rezultat kod kuće.

- Voleo bih da bude 1:0 ili još bolje - svaka pobeda bez primljenog gola! Česi bi u revanšu morali da se otvore, napadu, što bi odgovaralo Partizanu da iz kontri ugrozi njihov gol - smatra Ješić, koji poručuje da će biti u Humskoj na utakmici.

Gotovo u dlaku isto priča i Dragi Kaličanin, nekadašnji neumorni as Partizana.

- Voleo bih da ne primimo gol. Ako pitate, najbolji rezultat bi bio 1:0. Verujem da crno-beli napadačkom igrom i pred našim navijačima mogu da nadvise goste. Samo momci da u meč uđu bez straha. Znaju da igraju fudbal, ovakve utakmice podižu adrenalin i od igrača prave asa - istakao je Kaličanin.

Bivši golman crno-belih Blagoje Istatov je veliki optimista, a najviše veruje u - Miroslava Đukića.

- Biće večeras i bolje nego što mislim. Živi bili pa videli, a preostaje i revanš. Pobeda bez primljenog gola povećava šanse za prolaz, a optimizam zasnivam na verovanju u rad Miroslava Đukića, dobrog čoveka i odličnog trenera. Zna Đuka posao, za ovo kratko vreme vidi se njegov trenerski rukopis - poručio je Istatov.

Tagovi: