16.02.2018.

10:43

Foto:

Sport

VRBA NI REČ O OFSAJDU: Partizan mora da postigne gol, a to je dobro za nas!

Partizan i Viktorija su remizirali 1:1 u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope. Crno-beli su došli do vođstva preko Tavambe u 58. minutu, da bi Reznik u 81. postavio konačan rezultat, posle asistencije Krmenčika, koji je bio u ofsajdu.

- Bilo je onako kako se može očekivati kada ne igrate dva i po meseca. Slabo smo igrali u prvom poluvremenu. Partizan je imao šanse, ali smo ih imali i mi. U drugom poluvremenu smo odigrali bolje, morali smo da promenimo nešto u pauzi i to je donelo rezultat. Došli smo do izjednačenja - izjavio je Vrba.

Iskusni trener je istakao da ne zna ko je posle ovakvog ishoda favorit u revanšu, ali da je činjenica da Partizan mora da postigne gol kako bi prošao dalje.

- Rezultat je za nas veoma obavezujući i trebaće nam mnogo snage da ishod bude pozitivan za nas. Očekujem sličan meč i u revanšu. Naša odbrana će biti čvrsta, a Partizan ima imperativ da postigne gol ako želi dalje. To je svakako naša prednost. Nadam se da će i naši navijači napraviti ovakvu atmosferu kakva je bila u Beogradu - dodao je češki stručnjak.

Revanš meč je na programu 22. februara. 

(VIDEO) GRK OŠTETIO PARTIZAN! Sudija ukrao crno-belima pobedu, nije video ofsajd! 

(VIDEO) PARTIZAN ISPUSTIO PLZEN! Crno-beli bili bolji, vodili, ali Česi otišli kući zadovoljniji!

Tagovi: