13.03.2018.

12:58

Foto:

Sport

BIO SAM ŠPANSKI GOSPODIN, SAD SAM SRPSKI DRIPAC! Đukićev preobražaj u Partizanu!

Partizan je vezao dve pobede u Superligi i polako izlazi iz krize. Ipak, i dalje se govori o konferenciji koju je Đukić održao pred utakmicu protiv Rada.

Ne kajem se zbog izgovorenih reči jer živim po pravilima poštenog čoveka koji se bori za istinu i pravdu i ne da na sebe. Međutim, da bi me razumeli morao sam od finog španskog gospodina da se pretvorim u običnog srpskog dripca - istakao je Đukić.

Želimo da nastavimo seriju i potvrdimo da se nalazimo na dobrom putu. Partizan živi od trofeja i u svim takmičenjima idemo na njihMiroslav Đukić, trener Partizana

On je uoči gostovanja u Ivanjici izjavio je da očekuje nastavak serije dobrih rezulatata na putu ka odbrani trofeja u tom takmičenju.

- Veoma bitna utakmica isped nas jer želimo da igramo finale Kupa. Javor će nam sigurno zadati mnogo poteškoća, ali želimo da nastavimo seriju i potvrdimo da se nalazimo na dobrom putu. Partizan živi od trofeja i u svim takmičenjima idemo na njih - rekao je trener crno-belih.

Prema Ðukićevim rečima Javor je odigrao odličnu utakmicu za vikend protiv Rada, uz napomenu da su Partizanovi fudbaleri vežbali penale, ali izrazio želju da se meč reši mnogo ranije.

- Javor je odlično odigrao protiv Rada, ali su poraženi zbog grešaka iako su pozadi čvrsti, teško primaju golove i orjentišu se na kontranapade - poručio je trener Partizana.

Ðukić je pohvalio mlade snage Armina Ðerleka i Svetozara Markovića, koji su odigrali dobru utakmicu protiv Čukaričkog, istakavši njihov timski rad kao najveći adut.

Trener crno-belih je potvrdio da sutra neće moći da računa na defanzivce povređene Bojana Ostojića i Milana Mitrovića, kao i na Zorana Tošića, dok je neizvestan Sejduba Suma.

Utakmica četvrtfinala Kupa Srbije između Javora i Partizana igra se sutra od 13 sati na stadionu u Ivanjici. 

ĐUKIĆ POBESNEO: Laž je da imam klauzulu, to su dripačke priče da me oklevetaju pred narodom!

Tagovi: