29.03.2018.

13:20

Foto:

Sport

MANČESTER PRATI PARTIZANOVU "BEBU"! Marković već u tefteru velikana sa Ostrva!

Kako tvrdi list Mančester Ivning Njuz, skaut "crvenih đavola" za prostor Balkana, Budimir Vujačić, inače bivši fudbaler Partizana, zvanično je obavestio crno-bele da je Junajted zainteresovan za njihovog tinejdžera.

Marković je pre nekoliko dana (23. mart) proslavio 18. rođendan, protiv Plzena je debitovao na evropskoj sceni, a sada polako krči sebi put ka startnoj postavi crno-belih.

Mladi fudbaler je bio kapiten u gotovo svim mlađim kategorijama reprezentacije Srbije, tako da se u Humskoj mnogo očekuje od njega.

Budimir Vujačić je do sada trojicu igrača iz Srbije povezao sa Mančester junajtedom. Zoran Tošić i Vanja Milinković-Savić su bili igrači "crvenih đavola" neko vreme, dok je dogovor sa Ademom Ljajićem propao u poslednjem trenutku iz neutvrđenih razloga.

Svetozar Marković će očigledno biti sledeća "zlatna koka" Partizana, ali je generalni direktor kluba Miloš Vazura izjavio da nijedan tinejdžer sigurno neće biti prodat u naredne dve godine.

Poslednji veliki transfer igrača iz omladinske škole koji je Partizan napravio je odlazak Nikole Milenkovića letos u Fiorentinu za pet miliona evra.

Tagovi: