06.04.2018.

13:14

Foto:

Sport

CEO ŽIVOT SANJAM DUEL SA ZVEZDOM! Markovića posle prvenca čeka i debi u derbiju!

- U ovoj početnoj fazi karijeri naravno da sam usmeren na svoju igru, ali zna se šta nosi Partizan, pobede i borba za trofeji su važniji - rekao je Tanjugu 18-godišnji defanzivac, koji je sad već standardan u zadnjoj liniji crno-belih i narednog vikenda trebalo bi da debituje u seniorskom večitom derbiju.

Marković je u ubedljivoj pobedi protiv Borca iz Čačka (5:0) postigao i prvenac u crno-belom dresu i na najbolji način najavio duel protiv Crvene zvezde.

- Sjajan osećaj, trebalo mi je 10-15 sekundi da shvatim da se to dogodilo. Mnogo nam znači pobeda za samopouzdanje pred najvažniju utakmicu u sezoni. Za mene je to izuzetna utakmica jer ceo život sanjam o derbiju i jedva čekam da počne.

Odmah posle meča na stadionu "Rajko Mitić", koji bi mogao da bude odlučujući u borbi za šampionsku titulu, crno-bele očekuje duel sa Čukaričkim u Kupu.

- Očekuje nas teška utakmica, ali nadam se da ćemo proći u finale jer nam je cilj da odbranimo trofej. Oni će verovatno da analiziraju naš prethodni duel na Banovom brdu, lociraju greške i pokušaće da budu bolji. Na toj utakmici sam debitovao i bio je neverovatan osečaj - poručio je Marković.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u subotu 14. aprila od 18.30 na stadionu Rajko Mitić.

Tagovi: