10.04.2018.

14:31

Foto:

Sport

DUGO NISMO IZGUBILI DERBI, ZVEZDA NEK SE ZAPITA! Janković veruje u pobedu i titulu!

Zvezda i Partizan će u subotu igrati prvu utakmicu plej-ofa Super lige, u kojoj crveno-beli imaju šest bodova više.

- Nema potrebe da imamo pritisak. Treba mirno da udjemo u utakmicu i damo sve od sebe, a rezultat će doći sam po sebi. Dugo od kada sam tu nismo izgubili derbi i oni bi trebalo malo da se zapitaju - rekao je Janković novinarima posle treninga u Beogradu.

Po rečima Jankovića, Partizan se nada tituli dok god je matematički u igri i istakao je da priželjkuje da se ponovi prošla sezona.

Pritisak je na njima, imaju šest bodova prednosti, imaju šta da brane. Ja pritisak ne osećam, drugi smo i ništa ne možemo da izgubimoDanilo Pantić, fudbaler Partizana

- Na nama je da dobijemo sve do kraja, a na njima je da li će da kiksnu. Svi znamo kakva nas utakmica čeka i nadam se pozitivnom rezultatu. Sve je pod kontrolom, atmosfera je super i nadam se da će tako biti do kraja sezone - naveo je krilni fudbaler crno-belih.

On je kazao da se ne opterećuje pred predstojeću utakmicu.

- To su utakmice zbog kojih se igra fudbal, kada se stvaraju junaci. Spreman se kao i za svaku. Bitno mi je da odradim najbolje moguće šta trener traži od mene - kazao je Marko Janković i dodao da ne razmišlja da li će mu predstojeći derbi biti poslednji.

Njegov saigrač Danilo Pantić rekao je da se Partizan sprema kao i za svaku drugu utakmicu.

- Derbi je uvek utakmica za sebe, pogotovo za nas koji smo odrasli ovde. Utakmica od velikog značaja i takve je veoma lepo igrati. Odmeriće se dve kvalitetne ekipe pa neka pobedi bolji - rekao je Pantić.

On je kazao da je Zvezda kvalitetna ekipa, što se vidi i u prvenstvu i da odlazak zimus Ričmonda Boaćija i Gelora Kange neće značiti u derbiju.

- Pritisak je na njima, imaju šest bodova prednosti, imaju šta da brane. Ja pritisak ne osećam, drugi smo i ništa ne možemo da izgubimo, već samo mnogo da dobijemo u derbiju - istakao je vezista Partizana.

Njemu će rival biti Nemanja Radonjić, koji je u mlađim kategorijama nastupao za Partizan, a sada je u Crvenoj zvezdi.

- Neće biti uvertire. Sa Radonjićem sam igrao ceo život i bliski smo prijatelji - rekao je Pantić.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igraće se u subotu od 18.30 na stadionu "Rajko Mitić". 

DUGO NISMO IZGUBILI DERBI, ZVEZDA NEK SE ZAPITA! Janković veruje u pobedu i titulu!

Tagovi: