15.04.2018.

21:54

Foto:

Sport

ILIEV ČESTITAO ZVEZDI NA ZASLUŽENOJ POBEDI: Odigrali smo mekano, ispod svakog očekivanja!

- Čestitam Zvezdi na zasluženoj pobedi, ovo je bio njihov trenutak i iskoristili su ga na za njih najbolji mogući način - kazao je za Novosti Iliev.

Crveno-beli su sa dva gola za tri minuta rešili pitanje pobednika.

To je derbi, u prvih dvadesetak minuta se nije ništa dešavalo, da bismo posle dve naše greške primili dva gola, pa je sve dalje predstavljalo gotovo rutinsko odrađivanje posla. Ne pamtim da se neki tim u derbiju vratio posle minusa od dva gola, tako da je svaka priča o povratku u utakmicu posle tih 2:0 objektivno bila nerealna.

To je derbi, u prvih dvadesetak minuta se nije ništa dešavalo, da bismo posle dve naše greške primili dva gola, pa je sve dalje predstavljalo gotovo rutinsko odrađivanje poslaIlica Iliev, sportski direktor Partizana

Utakmica na "Marakani" je sportskog direktora podsetila na partiju prikazanu u revanšu šesnaestine finala Lige Evrope protiv Plzena.

- Ovo je bila utakmica koja, kao ni ta u Češkoj, nije donosila veliku tenziju. Tada je već napravljen ogroman uspeh, pa je trebalo rasterećeno pokušati da se ode korak dalje, a sada smo bili svesni da i u slučaju pobede nad Zvezdom teško možemo da nadoknadimo bodovni zaostatak. U oba ta meča smo odigrali ispod svakog očekivanja. Obe te utakmice smo odigrali previše mekano. Kada je tako, teško je očekivati da se uradi nešto više. Posle više od dve godine je došao kraj našoj nepobedivosti u derbiju, a kada je tako već moralo da bude, možda je sad i najmanje bolan trenutak - zaključio je sportski direktor crno-belih.

Tagovi: