17.04.2018.

11:00

Foto:

Sport

SLEDE PROMENE U SPORTSKOM SEKTORU! Koga je u Partizanu nanišanio Vladimir Vuletić?

Vuletić je istakao da će se veliki rezovi dogoditi u sportskom sektoru, misleći pre svega na sastav tim za narednu sezonu, ali deluje da je, između redova, potkačio i sportskog direktora Ivicu Ilieva!

Kad završimo takmičenja, bićemo u poziciji da podvučemo crtu i da hladne glave donesemo zaključke o sezoni. U moje ime mogu reći da sportski sektor očekuje sveobuhvatna promena, a koga će i kako ona zahvatiti, ja nisam pravi sagovornik! Izvesno je da Partizanu predstoji dobar i veoma važan prelazni rok. Ne želim da prejudiciram šta to znači. Podsetiću, uvek se polazi od tima, jer nekim igračima ističu ugovori, neko će otići iz drugog razloga. Upravni odbor će svačiju ulogu dobro razmotriti, jer ako je svako od nas u klubu imao potpunu autonomiju u radu, onda je logično da postoji i odgovornost za ono što se uradi - rekao je Vuletić za Kurir.

On je dodao i da pozicija trenera Miroslava Đukića nije ugrožena.

Ne tako davno Partizan je smenio Nikolića da bi doveo Milinkovića. Potom je šansa ukazana Druloviću, pa Tomiću. Četiri trenera za svega osam meseci, to Partizan sebi ne sme da dozvoli. U krajnjoj liniji, poverenje u sportski sektor postoji, jer još su sveži hvalospevi na račun šeste duple krune iz prošle sezone, a i plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope ostvaren je u ovoj sezoni - istakao je Vladimir Vuletić.

Potpredsednik crno-belih je otkrio i dva noviteta kada su u pitanje klupske finansije.

Verovali ili ne, sad skoro je iskočilo dugovanje prema Mogrenu za Nikolu Vujovića iz 2008. godine. Došlo je do pregovora, uspeli smo i to da rešimo! Sa druge strane, dobili smo presudu FIFA u „slučaju Gogua“. Letonska Riga je dužna da nam plati 630.000 evra. Mi smo potraživali 890.000 evra i zato ćemo uložiti žalbu KAS u Lozani - dodao je potpredsednik Partizana Vuletić.

Tagovi: