19.04.2018.

09:33

Foto:

Sport

ĐUKIĆ SA DEVET ŽIVOTA! Trener Partizana "preživeo", jer niko neće u Humsku!

Fudbaleri Partizana u sredu su na Banovom brdu izgubili od Čukaričkog 4:2 u prvom meču polufinala Kupa Srbije, nakon čega su čelnici crno-belih održali hitan sastanak u vezi sa statusom trenera Miroslava Đukića.

Svi članovi uprave imali su želju da smene aktuelnog trenera, međutim problem je što niko ne želi na klupu Partizana, pa kako stvari stoje, Đukić, koji je potrošio sve kredite u Humskoj, biće trener dok mu se ne nađe zamena.

Ideja je bila da Đukića zameni Ilija Stolica, ali kako je on ove sezone već vodio Voždovac i Vojvodinu, a prema pravilniku ne može da vodi tri kluba u jednoj sezoni, njegov angažman je propao.

- Ne vredi, niko neće u Partizan. Niko ne želi da prihvati da preuzme ekipu koja je u totalnom nokdaunu i koja je na putu da nakon prvenstva, izgubi i trofej u Kupu Srbije. Svi u klubu su jako razočarani, ekipa je totalno pala i demoralisana. Đukić je još tu, ali otići će čim mu se pronađe adekvatna zamena – rekao je Informeru izvor blizak klubu iz Humske.

Miroslav Đukić je i jesenas bio blizu smene i tada su mu navijači, kao i na Banovom brdu, skandirali da mora da ode, ali ga je spasila pobeda nad Jang Bojsom, koja je donela crno-belima proleće u Evropi posle 14 godina.

Ipak, potrošen je i taj kredit, jer Partizan ovog proleća igra ispod svih očekivanja, ostao je bez šansi da odbranu titulu, a kako stoje stvari, teško da će sačuvati i trofej u Kupu Srbije.

Tagovi: