22.04.2018.

09:03

Foto:

Sport

(VIDEO) TOŠIĆ POGURAO "PARNI VALJAK"! Šampion se u prvenstvu revanširao Čukaričkom za poraz u Kupu

Bio je to još jedan tvrd meč Partizana i Čukaričkog u Humskoj, bez mnogo stopostotnih šansi, a crno-beli su bili bolji taman za jedan gol.

Najveću senku na utakmicu bacila je povreda golmana Vladimira Stojkovića, koji je zamenjen u 73. minutu, zbog udarca koji je dobio u butinu u sudaru sa saigračem Markom Jevtovićem.

Trener Partizana Miroslav Đukić je promenio gotovo pola tima u odnosu na utakmicu od srede, a na kraju mu se isplatilo, jer je "parni valjak" dobio meč.

Crno-beli posle 32. kola prvenstva zauzimaju drugo mesto na tabeli sa 36 bodova, dok je Čukarički na šestom mestu sa 26.

PARTIZAN - ČUKARIČKI 2:1 (1:0)

Strelac: Tošić u 18. i 81. minutu za Partizan, a Belaković u 46 za Čukarički.

Stadion: u Humskoj. Sudija: Aleksandar Vasić (Novi Žednik).

PARTIZAN: Stojković (od 73. Jovičić), Nemanja R. Miletić, Marković, Mitrović, Antonov, Jevtović, Zdjelar (od 65. Ilić), Pantić, Tošić, Ivanović, Ožegović (od 69. Tavamba).

ČUKARIČKI: Belić, Stevanović, Đurić, Veličković, Bogosavac, Drinčić, Docić (od 80. Tedić), Belaković, Bojić, Ovusu (od 46. Kajević), Mudrinski (od 46. Stojanović).

TOK MEČA: 

92'. Ne predaje se Čukarički, Kajević se našao u šansi, ali nije bio precizan.

90'. ZICER za Ivanovića! Tavamba je sve uradio, ostavio Ivanoviću loptu na tacni, on je šutirao, a Belić - odbranio!

88'. VELIKA šansa za Ivanovića, ukazala mu se iznenada posle greške jednog od defanzivaca Čukaričkog, ponovo je šutirao iz okreta i ponovo mu je Belić odbranio.

86'. Novi pokušaj Pantića iz slobodnjaka, pogodio je živi zid i izborio korner.

81'. GOL! Drugi gol Zorana Tošića! Dugo je trajala akcija crno-belih, na loptu je natrčao Tošić i sa 13-14 metara poslao loptu u gol - 2:1.

VELIKI HENDIKEP za Partizan, povredio se Vladimir Stojković! Drži se za desno koleno i odmah je pokazao da mora da bude zamenjen! Kod šanse Čukaričkog i posle odbrane, Stojković se sudario sa Jevtovićem i povredio se.

71'. OPASNA šansa za Čukarički, u nastavku akcije posle kornera, ali je Stojković u poslednjem trenutku reagovao ispred Stojanovića!

69'. Počelo je da varniči na terenu, sevaju psovke, oštri startovi, unošenje u lice...

65'. Drinčić je probao iz slobodnog udarca - daleko od gola Partizana.

58'. TOŠIĆ! Dobro izveden slobodan udarac sa nekih 22-23 metra, lopta je fijuknula tik pored stative.

56'. NOVA odlična šansa za Partizan! Tošić je proigrao Pantića, koji je ušao u šesnaesterac, namestio se i tukao pored stative!

52'. Očajan udarac Danila Pantića iz slobodnog udarca, visoko preko gola.

46'. GOL! Samo što je Čukarički krenuo s centra - gol! Kardinalnu grešku je napravio Zdjelar i "asistirao" Belakoviću za gol. 

starsport

Kraj prvog poluvremena

46'. KAKVA ŠANSA za Čukarički! Pobegao je Belaković, lobovao je Stojkovića, Docić je natrčao na loptu na dva metra od gola Partizana i promašio ceo fudbal! 

44'. Ivanović za Ožegovića, udarac - nedovoljno dobar.

41'. Zvižduci s tribina za Ožegovića, pošto je bio sebičan u kontri, sve je hteo sam i akcija je propala. 

40'. Kontra Čukaričkog, koju je povukao Ovusu. Na kraju je Drinčić centrirao, Mitrović reagovao glavom i umalo postigao autogol.

37'. Opasan udarac Bojića sa skoro 30 metara, lopta je prošla malo pored stative!

29'. VELIKA ŠANSA za Đorđa Ivanovića! Jevtović je majstorski proigrao Antonova, a ovaj je našao Ivanovića samog oko bele tačke, on se namestio i iz okreta tukao - pravo u golmana.

19'. Pokušao je Ivanović da odmah duplira prednost Partizana, ali nije bio dovoljno precizan.

18'. GOL! Zoran Tošić je doveo Partizan u vođstvo! Veliku grešku je napravio Nikola Drinčić, a to je kaznio iskusni krilni napadač crno-belih - 1:0.

13'. Najbolja šansa na utakmici! Mudrinski je na petercu čekao loptu da mu padne na nogu, već je hvatao zamah nogom, kada se pojavio iznenada Jevtović i makazicama izbacio loptu daleko od gola.

11'. Tošić je šutirao sa 17 metara, lopta je otišla iznad prečke.

8'. Ožegović pada u šesnaestercu gostiju posle kornera, tražio je penal, sudija je odmahnuo rukom.

7'. Prvi pokušaj udarca, Mudrinski je tukao sa ivice šesnaesterca, ali ga je izblokirao Marković.

- Nekoliko izmena je napravio trener Partizana Đukić u odnosu na duel u Kupu pre nekoliko dana. U timu nema Jovičića, Vulićevića, Uroševića, Đerleka i Tavambe, a na terenu su Stojković, Mitrović, Antonov, Jevtović i Ivanović.

Tagovi: