11.05.2018.

09:22

Foto:

Sport

ILIEV PODRŽAVA ĐUKIĆA, a evo šta kaže i o Saši Iliću i brojnim imenima koja se vrte pred prelazni rok

Crno-beli su se plasirali u finale Kupa, u Evropi su izborili plasman u prolećnu fazu posle 14 godina, dok su u prvenstvu ostali bez titule.

SUspešna sezona je kada osvojiš neki trofej. Imaš sezonu u kojoj osvojiš titulu, to je fenomenalno. Sa titulom je odlična sezona, sa Kupom je dobra, sa Kupom i ovakvim uspehom u Evropi je odlična sezona - rezonuje Iliev u razgovoru za Telegraf.

On je istakao da je trener Miroslav Đukić uradio odličan posao ove sezone.

- Čovek koji je napravio istorijsku godinu u Evropi i ako osvoji trofej, mislim da zaslužuje pohvalu. Svako ima pravo na mišljenje, ali detaljniju analizu ćemo dati kada se sezona završi - rekao je Iliev.

Kapiten Partizana Saša Ilić posle gola za prolaz u finale Kupa najavio je da razmišlja da igra još godinu dana, a direktor crno-belih ga podržava u toj ideji.

Sale je moj prijatelj, saigrač, čovek sa kojim sam najbolje sarađivao u svojoj karijeri. Jednostavno, čovek koji je genije, koji je znanje, klasa koja je večna. Dokle god on bude želeo, a ja se nadam što duže, on će uvek Partizanu dati taj plus. On je legenda i može da uradi šta hoće, može da kaže želim da igram još godinu - poručio je Iliev.

Tagovi: