13.07.2018.

19:58

Foto:

Sport

KLINAC KOJI JE ODUŠEVIO PARTIZAN! Evo šta je Šehović rekao posle debija!

Izdanak Partizanove škole, levi bek crno-belih Zlatan Šehović našao se među startnih jedanaest na utakmici protiv Rudara i upisao je svoj debi u zvaničnoj utakmici 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Uh, prelep osećaj! Veoma sam srećan jer sam od prvog dana kada sam počeo da treniram fudbal maštao da istrčim na teren pred našim navijačima i debitujem za Partizan. Još nisam svestan svega... Mislim da ću tek danas popodne shvatiti da sam debitovao za voljeni klub i to u evropskom takmičenju - rekao je Šehović za klupski sajt.

On je naveo da je imao tremu kada je video svoje ime u startnoj postavi.

- Velika je odgovornost kada vidite prvo svoje ime na spisku putnika, pa sve do početka same utakmice. Verovao sam u sebe i pokušavao sam da tremu ostavim sa strane, da se koncentrišem i dam najbolje od sebe u svakom trenutku. Bio sam presrećan kada sam video svoje ime među startnih jedanaest. Hvala šefu Djukiću na ukazanom poverenju - istakao je talentovani levi bek.

Partizan je juče u Nikšiću pobedio Rudar sa 3:0, a Šehović je upisao asistenciju kod gola Sejdube Sume.

- Uživao sam u svakom minutu na terenu pred prepunim tribinama i našim navijačima koji su bili fenomenalni - rekao je 17-godišnji Šehović.

Upitan šta su mu saigrači rekli pred početak utakmice, Šehović je rekao da su mu svi davali podršku od prvog dana.

- Momci su mi pomogli da se adaptiram kao i ceo stručni štab na čemu sam posebno zahvalan. Rekli su mi da igram kako znam, da se ne uplašim, da se opustim i uživam na terenu koliko je moguće - poručio je izdanak omladinske škole Partizana.

On je istakao da mu prijaju pohvale koje dobija, ali je dodao da se od pohvala ne živi.

- Sigurno da mi prijaju, a posebno što su navijači i svi oko nas prepoznali da dajem sve od sebe na treninzima i na terenu. Ali, na pohvalama se ne živi, već od sutra se okreće novi list i očekuje nas nova utakmica i novi izazovi. Hvala svima na podršci - zaključio je Šehović.

Tagovi: