08.08.2018.

11:33

Foto:

Sport

VAZURA PORUČUJE: Ako Bata zatraži pojačanja - dobiće ih!

Dolazak novog trenera često povlači sa sobom i dovođenje novih igrača, pogotovo što do kraja prelaznog roka u Srbiji ima još 20 dana. 

- Oni mogu da kažu ako im nešto treba. Mislim da je sportski direktor pričao sa šefom i sa strukom na tu temu. Što se tiče uprave, mi smo otvoreni za dovođenje još igrača, ako struka misli da treba. Ako smatraju da mogu da ih uklope u narednih 15 dana, koliko još traje prelazni rok - rekao je Vazura za Mocartsport.

On je istakao i da očekuje da nekoliko igrača bude prodato do kraja letnje "pijace".

Očekujem da za sedam dana, kada prelazni rok ulazi u finiš, bude zanimljivih ponuda. Ima tu igrača koje smo spremni da prodamo, za neke nismo spremni, ali videćemo od ponuda. Ima interesovanja za sve igrače, znamo koji će skauti doći u Dansku da gledaju naše igrače. Oni su uvek na ceni - poručio je Vazura.

Direktor Partizana tvrdi da su u klubu spremni na obe opcije: ako uđu u grupu Lige Evrope, ali i ako ne prođu, pošto ih čekaju dva jaka protivnika, Nordsjeland i Bešiktaš.

Ne zavisi Partizan od naredne dve ili četiri utakmice. Ako budemo u grupnoj fazi, postoji jedan scenario, ako ne budemo igrali, čeka nas drugi scenario. Naravno da bih voleo da igramo Ligu Evrope, jer ona ne samo da donosi novac, već i bolju prodaju igrača - jasan je Vazura.

Tagovi: