04.10.2018.

15:57

Foto:

Sport

BATA BEZ UVIJANJA O DEBAKLU VEČITOG RIVALA: Zvezda je bila loša, ali nije uvek tako, zavisi kako se zavrti!

Novinari su Mirkovića, uoči duela Partizana i Voždovca u 11. kolu Superlige, pitali da je li je realo stanje srpskog fudbala rezultat iz Pariza.

- Fokusiran sam za utakmicu sa Voždovcem, ona je moj centar sveta. Zvezda je slabo igrala u Parizu, tako je i rezultatski prošla. Imate utakmice kada igrate dobro, a ne budete nagrađeni za dobru igru ili budete počašćeni za lošu igru. Juče je sve jasno, Zvezda je bila loša - rekao je Mirković na konferenciji za medije u Sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Mirković je dodao da se u Srbiji olako donosi sud posle velikih utakmica.

- Da zaostajemo za Evropom - zaostajemo. Postavio bih pitanje da li je velika razlika između Napolija i PSŽ-a? Svaka je utakmica priča za sebe, zavrti se kako se zavrti, a mi olako donosimo sud - naveo je trener crno-belih.

Osvrnuo se i na duel protiv Voždovca, koji će zbog suspenzije propustiti Marko Janković.

- Voždovac izaziva respekt kao klub, imaju spoj mladih i iskusnih igrača, čeka nas težak zadatak, ali imamo cilj i moramo da idemo na pobedu. Daćemo sve od sebe da je ostvarimo - rekao je Mirković.

Neizvestan je nastup Nemanje G. Miletića zbog temperature, nakon što je u prethodnom meču u Nišu napravio kiks koji je prema Mirkovićevim rečima verovatno uticao na njega.

- Dešvaju se kiksevi, pričao sam sa njim. Nije važno da li si pao, već da li si ustao. Ponudio sam mu da mu izvučem moje gluposti iz igračke karijere, a sada sam živ i zdrav - zaključio je on.

Premijerna utakmica 11. kola Superlige Partizan - Voždovac igra se sutra od 18 sati na stadionu u Humskoj.

Tagovi: