11.10.2018.

16:52

Foto:

Sport

PROLAZIMO KONTROLU UEFA! Partizan se ne plaši kazne zbog dugova

Direktor crno-belih Miloš Vazura ističe za Mocartsport da su čelnici kluba regulisali sve eventualne probleme, zbog kojih bi klub mogao da bude kažnjen.

Nikakvih problema nema. Partizan će poslednju kontrolu UEFA proći, kao i sve tri u 2018. Najbitnije je da smo sve naše bivše igrače namirili, isplaćeni su dugovi prema pojedinim klubovima, a napravili smo reprogram sa Spartakom iz Subotice povodom rata za transfere Đorđa Ivanovića i Nemanje Nikolića, u visini od 200.000 i 100.000 evra, kao i sa Čukaričkim kome sleduje još 100.000 evra povodom prelaska Ognjena Ožegovića - rekao je Vazura.

Dugovi koje Partizan ima prema Dnjepru i izvesnoj budvaskoj agenciji za Nikolu Vujovića, koja je preuzela papire nekadašnjeg Mogrena, ne mogu da budu na tapetu, tvrdi Vazura.

- Ukrajinci su trenutno u Trećem rangu takmičenja, koji se tretira kao amaterski. Nemaju pravo da nas tuže, što znači da taj slučaj ne potpada pod monitoring UEFA. Što se tiče slučaja Vujovića, ne sporimo postojanje duga, ali sporimo postojanje poverioca, jer Mogren više ne postoji. Samim tim ni potraživanje. Svim pravnim sredstvima ćemo se boriti da dokažemo da smo u pravu i ubeđen sam da ćemo osporiti ovaj slučaj. Najbitnije je da ni ovaj slučaj ne potpada pod monitoring UEFA - poručio je Miloš Vazura.

Tagovi: