10.11.2018.

22:22

Foto:

Sport

NEĆEMO VALJDA OVAKO NA ZVEZDU, BUDUĆNOST!? Trinkijeri otkrio i kakav ima dogovor sa Novicom!

Partizan je gubio na startu utakmice 20:8 od Cibone, ali je neverovatnom serijom 25:0 preokrenuo rezultat i u tom ritmu nastavio do kraja, do ubedljive pobede.

- I mi mislimo da ovako igramo protiv Budućnosti i Zvezde!? Auu… Mladi smo, ali moramo da naučimo da ne možemo ovako da otvorimo utakmicu. Tri dana samo o tome govorim, a počeli smo kao da smo pijani. Možda je malo prerano u sedam biti pijan - rekao je šaljivo Trinkijeri posle meča.

Italijanski stručnjak se osvrnuo na fantastičnu atmosferu u "Pioniru", koja je nosila igrače do nove pobede.

Mislio da je super bilo u sredu u Evrokupu, ali danas je bilo još bolje! Jako je lako igrati sa energijom u ovakvoj dvorani. Važna je treća pobeda zaredom, ali postoji način kako ekipa mora da izađe na teren. Prvi zahtev je bio da moramo da kopamo. A sada moramo da igramo bolju košarku. I napad i odbranu!

Trinkijeri je otkrio i kakav ima dogovor sa Novicom Veličkovićem, koji nije u timu otkako je došao novi trener.

Imam dil sa Novicom. Rekao sam mu da proba da se vrati u najbolju fizičku formu. On svakog dana radi fantastično, nedostaje nam tako iskusan igrač. Zadovoljan sam kako trenira i kako pomaže ekipi kao kapiten. Nadam se da ćemo biti te sreće da se Novica vrati u formu da može da igra - istakao je Trinkijeri.

(VIDEO/FOTO) PAKAO "PIONIRA" PROGUTAO CIBONU! Partizan rafalnom paljbom dobio balkanski derbi!

Tagovi: