11.02.2019.

11:37

Foto:

Sport

GOMEŠ NE ŽALI ZA MILIONIMA: U Partizanu još šest meseci, hoću da pobedim Zvezdu!

Najbolji strelac Partizana tokom jeseni, bio najinteresantniji evropskim i azijskim klubovima.

- Znam da je postojala ponuda iz Saudijske Arabije od tri-četiri miliona, ali to me ne zanima. I na početku priprema sam rekao da je za Partizan i za mene najbolje da ostanem još šest meseci. Želim uspehe sa Partizanom i samo to me interesuje - kazao je za Novosti Gomeš.

Priče oko odlaska nimalo nisu uticale na razmišljanje Rikarda i njegov pristup obavezama u Partizanu.

Bili bolji od Zvezde

U septembru je Zvezda učestvovala u Ligi šampiona, pa smo bili bolji od nje, zaslužili smo da dobijemo taj meč
Rikardo Gomeš, napadač Partizana

- Spreman sam da pokažem da sam 100 odsto glavom u Partizanu, bez obzira na ponude tokom prelaznog roka. Sve je to prošlost. Ostao sam sa zadatkom da uradim sve što je do mene kako bih pomogao Partizanu u prvenstvu i kupu.

Jesenji derbi je utakmica koja je lansirala napadača crno-belih visoko i logično je da sa nestrpljenjem očekuje novu utakmicu svih utakmica srpskog fudbala.

- Biće to sjajan meč, jedva čekam. Ima Zvezda sjajan tim, dobre pojedince, ali i za Partizan važi isto. Ubeđen sam da možemo dobro da odigramo i na njihovom stadionu. I da - pobedimo. Presrećan što sam akter takvih utakmica jer u mojoj zemlji je fudbal amaterski i ne postoji ni približno takav rivalitet.

Odnos snaga, po mišljenju Gomeša, ne bi trebalo meriti isključivo po ostvarenom u prvom delu sezone.

- Crveno-beli su igrali Ligu šampiona, a mi nismo ušli u Ligu Evrope. Međutim, na terenu su uslovi jednaki za sve, 11 na 11, pa da vidimo. Uostalom, u septembru je Zvezda učestvovala u Ligi šampiona, pa smo bili bolji od nje, zaslužili smo da dobijemo taj meč - zaključio je Gomeš.

Tagovi: