Autor: Informer.rs

23.03.2019.

22:36

Foto:

Sport

"MORA DOSTA NEREDA DA SE POČISTI"! Zagorac čestitao Zvezdi i najavio bolju igru u revanšu!

Nekadašnji igrač Mega Bemaksa čestitao je Zvezdi na pobedi. Bek crno-belih smatra da su domaći odigrali najbitnije kada je to bilo najpotrebnije i uspeli da dođu do prednosti.

ZVEZDA IMA SVOG HEROJA, IME MU JE FILIP ČOVIĆ! Plej crveno-belih dočekao svojih "pet minuta"!

- Odlična utakmica za gledaoce, sigurno više nego za aktere. Dve ekipe podjednakih kvaliteta, nije lako igrati pod ovakvim priskom, kada je meč od ovolike važnosti. Manje-više već se sve znalo, sitni detalji će uvek odlučiti pobednika. Ovoga puta to je bila Crvena zvezda i ja im čestitam na tome. Odigrali su domaći igrači odlično u bitnim delovima utakmice i realno rešili pitanje pobednika - rekao je Zagorac.

Naredne subote čeka nas drugi meč večitih rivala. Rade smatra da nije tako velika prednost u ovakvim duelima igrati pred svojim navijačima jer su obe ekipe navikle na "vatrenu" atmosferu.

PARTIZAN BEZ KAPITENA U BORBI ZA EVROLIGU! Povredio se Veličković?

- Imamo sedam dana da se pripremimo i dođemo do 1:1. Potrebno je mnogo rada, dosta nereda da se počisti. Sa velikim optimizmom i motivacijom očekujemo narednu utakmicu. Obe ekipe su psihološki odlično pripremljene za mečevi i pred svojim, ali i pred protivničkim navijačima. Jeste jedan od faktora, ali ne i presudan igrati pred domaćom publikom. U ovakvim mečevima nije to baš tolika prednost. Videli ste i sami večeras, ovakva atmosfera problem je ekipama koje ne igraju često u ambijentima kakav je bio večerašnji. Siguran sam da nas očekuje još jedna naporna i napeta utakmica - zaključio je košarkaš crno-belih.

Tagovi: