Autor: Informer.rs

11.04.2019.

19:15

Foto:

Sport

ODRŽANA SEDNICA OU KK PARTIZAN! Crno-beli doneli važne odluke za budućnost kluba!

Sportski direktor, Nikola Lončar, podneo je izveštaj o dosadašnjem toku sezone, nakon čega je konstatovano da su osvajanjem Kupa „Radivoj Korać“ i plasmanom u polufinale ABA lige, ostvarena dva od tri takmičarska cilja u dosadašnjem toku sezone ostvareni. U odnosu na postavljene ciljeve, izostao je plasman u Top 8, Evrokupa, koji je crno-belima izmakao u poslednjoj sekundi utakmice protiv Ritasa.

OVO JE SRBIJA MESECIMA ČEKALA! Jokić konačno ODLUČIO da li ide sa "orlovima" u Kinu po ZLATO!

Svi članovi Upravnog odbora, dali su podršku radu sportskog sektora i ambiciji da se u predstojećoj Superligi Srbije, Partizan bori za trofej.

Na polju finansija, klub je do sada isplatio oko 1 milion evra, čime je uz veliki broj smanjenja potraživanja od strane poverilaca, namireno gotovo 2 miliona evra koje je KK Partizan dugovao.

Pred članove Upravnog odbora i operativni menadžment kluba, postavljen je zadatak formiranja finansijske konstrukcije za sezonu 2019/20. Nakon završetka takmičarske sezone, sportski sektor će Upravnom odboru predstaviti potrebe prvog tima, čijim bi se zadovoljenjem tim učinio konkurentnijim u borbi za osvajanje ABA lige, odnosno plasman u Evroligu.

Članovi Upravnog odbora su u skladu sa svojim ekspertizama podelili zaduženja sa ciljem da klub u narednom periodu osnaže na svim poljima.

(VIDEO) ZATO JE VELIKI IGRAČ! Bogdan ostao poslednji na treningu!

- Naredni koraci kluba su rad na daljoj stabilizaciji, puna podrška radu sportskog sektora i preduzimanje svih neophodnih koraka za ostvarenje glavnog cilja, povratak Partizana u Evroligu - izjavio je nakon sednice UO, predsednik Partizana NIS, Ostoja Mijailović.  

Naredna sednica UO KK Partizan, biće održana krajem juna 2019. godine.

Tagovi: