06.05.2019.

16:21

Foto:

Sport

EVROLIGAŠ KRADE LENDEJLA PARTIZANU! U Beograd stigla ozbiljna ponuda, Australijanac u dilemi!

Ponuda litvanskog kluba je stigla u Beograd, ali u taboru Partizana ne žele da se lako odreknu australijskog košarkaša, koji je već u debitantskoj sezoni pokazao zavidan doprinos u timu Andree Trinkijerija.

Argument koji ide u prilog Partizanu je eventualno učešće u Evroligi ukoliko dobije "vajld-kard", dok sa druge strane poteškoću predstavlja okolnost da Žalgiris izlazi sa unosnom ponudom koja u najmanju ruku tera na razmišljanje.

Priče o interesovanju Žalgirisa potvrdio je i sam menadžer igrača Marko Gujaničić, koji nije želeo u razgovoru za Telegraf da se previše upušta u konkretne stvari.

Čuo sam i ja za te priče oko Žalgirisa, ali ne bih ništa da komentarišem. On je trenutno tu u Partizanu, na leto ćemo videti šta će biti dalje. Posle ovakve sezone, normalno je da ima mnogo klubova koji su zainteresovani za njega, a želja nam je da on i naredne sezone ovako dominira. Nije na meni da otkrivam detalje oko ugovora, ugovori nisu javna stvar - izjavio je Gujaničić.

Lendejl je letos prešao u Partizan i već u prvoj sezoni stigao do trofeja Kupa Radivoja Koraća, a do kraja sezone ima priliku da osvoji još jedan.

Tagovi: