20.05.2019.

13:11

Foto:

Sport

SALE SE JOŠ NIJE OPROSTIO! Partizan tek planira da napravili SPEKTAKL u Ilićevu čast, evo ko dolazi!

Znalo se da posle toliko utakmica u Partizanu, Saša Ilić zaslužuje oproštajnu utakmicu ovog tipa, pa se ispostavilo da je duel protiv Proletera bio samo prvi čin veličanstevnog odlaska kapitena.

To je u razgovoru za Telegraf potvrdio generalni direktor kluba iz Humske Miloš Vazura napominjući da bi događajući koji će imati humanitarni karakter prisustvovati i bivši trener crno-belih Lotar Mateus.

(FOTO) DA SE NIKADA NE ZABORAVI! Saletove kopačke završile u muzeju Partizana!

- Utakmica sa Proleterom je poslednja u takmičarskoj sezoni, ali ne i poslednji meč Saše Ilića u dresu Partizana, pošto će u četvrtak igrati i u finalu Kupa Srbije. Nto, želeli smo da se na neki način oprosti od navijača baš na našem stadionu. Otuda smo pozvali sve one ljude koji su vezani za Sašinu karijeru, koji su u ovom trenutku bili u Srbiji, čak i one sa kojima možda ne delimo ista mišljenja u vezi sa vođenjem kluba - izjavio je Vazura za Telegraf.

ODLAZAK LEGENDE! Ove suze u Humskoj su obradovale Sašu Ilića!

Kako je naveo Partizanov operativac, događaju će osim Mateusa prisustvovati trofejni srpski trener Radmomir Antić.

- Ilićev oproštajni meč će biti organizovan tokom reprezentativne pauze i gledaćemo da preciziramo termin kako bi svi mogli da se odazovu. Pozvaćemo Sašine bivše saigrače tokom karijere, kako iz Srbije tako i iz inostranih klubova čije je boje branio. Zatim trenere, među kojima su i Lotar Mateus, Radimir Antić... Plan je da se ulaznice kupuju i da kompletan prihod ode u humanitarne svrhe i to u ustanovu ili više njih koje Saša odabere. Želimo da napunimo stadion i ispratimo kapitena u fudbalsku penziju kako je i red - rekao je Vazura.

Tagovi: