Autor: Informer.rs

23.05.2019.

23:11

Foto:

Sport

(VIDEO) POSLALI SMO LEGENDU U PENZIJU SA TROFEJOM U RUCI! Pantić o pobedi u derbiju i budućnosti u Partizanu!

Za mladog reprezentativca Srbije nema dileme da je trofeje Kupa Srbije i ove sezone zasluženo završio u vitrinama crno-belih.

Čestitam ekipi na osvojenom trofeju. Svi znamo koliko smo radili za njega, jer se znalo već na startu druge polovine sezone da ne možemo do titule. Poslali smo legendu Partizana u penziju sa trofejom u ruci, što je velika stvar. Čestitao bih i igračima Crvene zvezde na fer i korektnoj utakmici i besprekornoj sezoni, ali mislim da smo mi bili bolji u ovom meču i zasluženo slavili - rekao je Pantić novinarima po završetku utakmice.

Pantić veruje da ih igrači Zvezde nisu potcenili, već da je do izražaja došao timski duh crno-belih koji je i presudio pobednika.

Presudio je timski duh. Svako od nas pojedinačno je odigrao najbolju utakmicu ove sezone. Mogli smo da pobedimo i ubedljivije jer smo imali nekoliko sitaucija koje nismo uspeli da realizujemo. Ne bih rekao da nas je Zvezda potcenila, manje više se svi znamo. Ključ je u želji za osvajanjem ovog trofeja, a ona je bila na našoj strani - rekao je Pantić i dodao da ostaje žal što je njegov tim u prvenstvu nije bio konkurentniji.

(VIDEO) JUNAK PARTIZANA NASMEJAO "GROBARE"! Ostojić progovorio o šansama da i naredne sezone bude crno-beli!

Pantić je još jedan u nizu igrača Partizana koji će u narednim danima voditi pregovore oko statusa za narednu sezonu.

PRETRPELI SMO SVAŠTA I ZASLUŽENO POBEDILI! Milošević govorio i o Mirkoviću, Ostojiću, ali i obećao da će ZAPEVATI!

Sigurno da ću narednih dana sesti sa ljudima u klubu i napraviti dogovor. Moja želja je da ostanem u Partizanu, jer volim klub i to se nijednog trenutka nije dovodilo u pitanje - rekao je Pantić koga ovog leta očekuje i Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine koje se održava u Italiji. 

Tagovi: