Autor: Informer.rs

31.05.2019.

08:06

Foto:

Sport

ARAPI VODE RIKARDA ZA 5 MILIONA EVRA! Crno-beli bi mogli da ostanu bez najboljeg strelca!

Crno-beli traže pet miliona evra, mada bi bili zadovoljni i cifrom od četiri miliona, koliko su iznosile ponude tokom zimskog prelaznog roka.

Georgijević se vraća u Ferencvaroš

Partizan više ne računa na napadača Dejana Georgijevića i vratiće ga u Ferencvaroš, odakle je pozajmljen. Georgijević je zimus stigao na jednogodišnju pozajmicu iz mađarskog kluba, ali po proceni Save Miloševića, ovaj napadač im više nije potreban i biće vraćen odakle je došao.


Prema rečima izvora upućenog u dešavanja u Humskoj, za Rikarda vlada najveće interesovanje kada su u pitanju igrači Partizana.

- Mnogi se interesuju za Rikarda, a najozbiljnija su dva kluba iz Saudijske Arabije. Partizan se nada da za njega može da uzme pet miliona evra, iako ne bi bili nezadovoljni ni ponudom od četiri miliona. Klubovi sa Bliskog istoka mogu da plate tu cifru, kao i da ispoštuju igrača za platu, pošto on nije među najplaćenijima u Partizanu, iako ima najveći doprinos. Za njega se interesuju i klubovi iz Japana i Kine, kao i iz Turske - objašnjava izvor iz Humske.

BOLJI SAM GOLMAN OD VLADIMIRA STOJKOVIĆA! Milan Borjan raspalio vatru, "grobari" će poludeti!

MILOŠEVIĆA ČEKA PAKLENO LETO! Vraća u Partizan "zlatnog orlića"!

Napadač sa Zelenortskih Ostrva došao je u Partizan prošlog leta kao slobodan igrač i potpuno opravdao očekivanja, pošto je u nedavno završenoj sezoni postigao 26 golova na 49 utakmica.
Crno-beli, osim na odlascima, rade i na dolascima.

Prvi bi trebalo da stigne doskorašnji fudbaler Rada Aleksandar Lutovac. Krilni fudbaler dobio je raskid ugovora s "građevinarima" i već početkom naredne nedelje, kada se članovi uprave vrate s odmora, trebalo bi da bude predstavljen u Humskoj.



 

Tagovi: