Autor: Informer.rs

04.06.2019.

21:20

Foto:

Sport

PARTIZAN POJAČANJE NAŠAO U ŠPANIJI! Bivši fudbaler crno-belih ponovo u Humskoj?

Partizan pomno prati dešavanja u plej-ofu španske druge lige u kome učetvuje i Brežančićev klub Malaga. Od eventualnog plasmana u elitu zavisi i sudbina nekadašnjeg igrača Čukaričkog koji ima važeći ugovor sa španskim klubom do 2020. godine.

(VIDEO) MITAR KUM NA SVADBI ZVEZDAŠA! Defanzivac crveno-belih brzo zaboravio na poraz u finalu Kupa! Napadač Fulama zapevao "Đurđevdan"!

Fudbaler je krajem januara prešao iz redova Ueske, gde se nije nigrao, u Malagu, ali mu se minutaža nije značajno popravila. Posle samo tri meča u jesenjem delu sezone (dva u Kupu i jedan u La Ligi), Bražančić je propustio celo proleće u novom klubu zbog povrede mišića, bio je samo jednom na klupi za rezervne igrače i to u meču sa Himnastikom, 24. marta.

Brežančić je ponikao u školi Radničkog iz Nove Pazove, a deo staža u omladinskim selekcijama je proveo i u Partizanu, gde je potpisao i prvi profeionalni ugovor. Branio je još boje Teleoptika Metalca, Bežanije (pozajmice), Čukaričkog, holandskog Az Alkmara, te pomenutih Ueske i Malage u Španij

Tagovi: