Autor: Informer.rs

14.06.2019.

16:48

Foto:

Sport

(FOTO) NAREDNE SEZONE UZIMAMO SVE! Partizanovi Crnogorci pucaju od optimizma od prvog dana u Humskoj

Defanzivni dvojac se u društvu trenera Save Miloševića predstavio novinarima i izneo očekivanja u novom klubu.

Desni bek Pešukić rekao je da mu je velika čast što je novi igrač Partizana.

Od malena mi je je velika želja bila da obučem dres Partizana. Radujem se dolasku u najveći srpski klub, a velika mi je čast što će me, sa klupe, predvoditi trener Milošević - rekao je dosadašnji fudbaler Budućnosti i dodao:

Voleo bih da naredne godine uzmemo sve. Verujem u to. Takav sam po prirodi. Verujem da možemo i grupne faze Lige Evrope i do duple krune u Srbiji - zaključio je Pešukić.

Informer

 

Sličnog razmišljanja je bio i dosadašnji defanzivac Zete Vujačić rekavši da mu je čast i obaveza što će karijeru nastaviti u Partizanu.

Presrećan sam što sam došao u veliki klub. Na meni je da radim i što pre se nametnem, znam kakvi su obaveza i čast nositi dres Paritzana, nadam se da ću opravdati očekivanja navijača - rekao je 24-godišnji štoper, strelac pet golova za Zetu minule sezone.

Efikasnost iz crnogorskog prvenstva ne predstavlja mu obavezu u novom klubu.

- Iskreno se nadam da će biti golova i u Partizanu. Moj prvi zadatak je da odbranim svoj gol, a ono što napravim u šesnaestercu rivala tretiraće se kao bonus - rekao je Vujačić.

Informer

 

On je naveo da određena doza pritiska u novom klubu postoji, ali da ne oseća strah.

Što se pritiska tiče, određena doza postoji, na meni je da se s njim izborim, a kad je u pitanju kokunrencija, nemam strah, samo reči hvale za momke koji su tu - naveo je Vujačić i dodao da se neće štedeti sa dosadašnjim saigračem iz Zete Nikolom Krstovićem, koji će od leta obući dres Crvene zvezde.

Novinarima se obratio i trener Milošević rekavši da su Pešukić i Vujačić dovedeni jer se lakše nose sa pritiskom budući da su Crnogorci.

Tagovi: