Autor: Informer.rs

22.06.2019.

17:27

Foto:

Sport

ŠTA ĆE BITI SA OTPISANIMA? Milošević otkrio kakva sudbina čeka "precrtane" igrače Partizana!

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje je u četvrtak načinio rez i otpisao Gorana Zakarića, Marka Valijentea, Nemanju G. Miletića, Nemanju Nikolića, Slobodana Uroševića, Dejana Georgijevića, Miroslava Vulićevića, Radivoja Bosića i Musu Nđijaea.

Ipak, neće sa svima biti načinjen trajni rastakan, pojedinci koji imaju ponude će biti prodati, dok će neki biti poslati na pozajmice.

- To je nešto čime će se baviti čelnici kluba. Mi ovde imamo drugi posao, a što se tiče ostalih koji su u ostali u Beogradu praktično je isti plan kao i sa Musom. Naravno, osim nekih za koje ćemo verovatno imati ponude, pa će se neki prodati, neki će otići na pozajmice i to je plan - rekao je Milošević u intervjuu za "TV Partizan".

NIKAD VEĆA SEČA U PARTIZANU! Savo precrtao 10 fudbalera, imena "otpisanih" će šokirati "grobare"!

Milošević je veoma zadovoljan što je klub vratio u svoje redove bivšeg igrača Rajka Brežančića, koji je u prethodnom periodu igrao u Španiji i Holandiji.

Pregovaramo duži period, dve-tri nedelje i drago mi je da smo uspeli to da završimo. Rajka znam od ranije dosta dobro i privatno i igrački. Mislim da smo dobili ozbiljno pojačanje na toj poziciji. Znate i sami da većina klubova u našoj ligi, a i u Evropi ima problem po levoj strani. Fudbal je u deficitu sa levim bekovima, a mislim da smo popunili tu poziciju i sa Šehovićem koji je već tu i koji je pokazao kvalitet, iako je klinac - rekao je Milošević.

PETO POJAČANJE U PARTIZANU! Crno-beli doveli beka iz Španije!

Strateg crno-belih je dodao da navijaču mogu očekivati novo pojačanje već u narednim danima.

Možete očekivati još noviteta, a u pitanju su dani - naveo je Milošević.

On je posebno pohvalio način razmišljanja otpisanog Ndžaja.

Razgovarali smo, odnosno on je tražio razgovor. Video je da nije u prvom planu za sledeću sezonu i tražio je da ostane u Beogradu da traži klub da ide na pozajmicu. Pristao sam na to i moram i da pohvalim njegovo razmišljanje, mislim da je to ispravno. Znate i sami šta se dešavalo od kada je došao, bio je povređen, nije se snašao, ali njegov karakter i ovaj postupak pokazuju da ima volju da se dokaže i da se vrati u Partizan jednog dana. To je za mene maksimalno pozitivno. Ukratko, to je dogovor i nadam se da će ili on ili klub naći klub u kojem će on odigrati godinu dana ili šest meseci, a nadam se onda da će pokazati da bi trebalo da se vrati u Partizan - zaključio je Milošević.

Tagovi: