Autor: Informer.rs

19.08.2019.

21:10

Foto:

Sport

CRNO-BELI UPALILI MOTORE! Košarkaši Partizana počeli pripreme za novu sezonu!

Crno-beli će do kraja avgusta trenirati u Beogradu, a prvu proveru imaće u Kraljevu, 31. avgusta, protiv ekipe Sloge. Utakmica će biti otvorenog tipa, povodom obeležavanja 70 godina postojanja KK Sloga iz Kraljeva. Petog septembra, Partizan će u Beogradu odigrati zatvoreni test meč protiv Darušafake. Sedmog i osmog septembra, crno-beli će učestvovati na MEZ Poljska turniru u Vroclaveku. Sedmog septembra, rival crno-belih će biti Makabi iz Tel Aviva, dok će narednog dana naš tim igrati protiv Arke, kluba koji će i ove sezone nastupati u Evrokupu.

VREME PROMENA U PARTIZANU! Trinkijerijev stručni štab ostao bez važnog člana!

Četrnaestog i petnaestog septembra, Partizan će igrati na turniru u Klužu, gde će pored crno-belih i domaćeg Kluža igrati Fenerbahče i Mornar iz Bara.

Devetnaestog septembra, crno-beli će u Beogradu odigrati otvoreni test meč protiv AEK-a, nakon čega sledi odlazak na Superkup ABA lige (26.09. – 29.09.) gde će u četvrtfinalu Parni valjak igrati protiv Mega Bemaksa.

Prvu zvaničnu utakmicu Partizan će odigrati 1. oktobra u Veneciji, u prvom kolu Evrokupa. Prvi meč pred svojim navijačima u "Štark Areni" crno-beli će odigrati 8. oktobra protiv Tofaša.

Ove godine, crno-beli će se takmičiti u ABA ligi, Evrokupu, kupu “Radivoj Korać” i KLS Superligi.

Tagovi: