20.08.2019.

14:43

Foto:

Sport

NATHO OTVORENO! Otkrio zašto je odabrao Partizan pre novca, ali i tužnu priču zbog koje nosi "šesticu"!

- Svi ljudi u klubu su pokazali da me izuzetno poštuju i da žele da budem deo ovog kluba. Na kraju sam doneo odluku da postanem deo ovog tima i da ga učinim boljim. Daću sve od sebe da klub i igrači budu još bolji, ali i da ja imam bolji učinak na terenu - rekao je Natho.

Natho je sa crno-belima potpisao trogodišnji ugovor, a u novom klubu nosiće dres sa brojem šest.

- Imao sam nekoliko ponuda, bolji novac, ali na kraju sam išao srcem, tamo gde sam osećao i video da me žele. Sa svima s kojima sam pričao su mi samo dali motiv da dođem ovde.

On je otkrio i kako se odlučio za broj šest.

- Za broj šest sam se odlučio jer je sestra od ujaka poginula u saobraćajnoj nesreći, a igrala je košarku i nosila je taj broj.

PRELAZNI ROK U PARTIZANU! Milošević: Pavlović blizu Lacija, Ožegović još nije otišao!

Natho je kazao da malo poznaje srpski fudbal i da je samo jednom u karijeri igrao protiv srpskog kluba, ali veruje da će se brzo privići.

Informer



Upitan koliko je spreman da već u četvrtak protiv Moldea bude u konkurenciji za tim, Izraelac je kazao da je tokom leta formu odrćavao s ličnim trenerom.


- Nisam trenirao sa timom, ali jesam s ličnim trenerom i stalno sam davao maksimum. Tu je bio i selektor Izraela. Verujem da ću uskoro biti u najboljoj formi. Posle svakog treninga verujem da ću biti spremniji. Potrudiću se da budem spreman kada trener to bude tražio od mene - rekao je Natho.

Trener Partizana Savo Milošević kazao da je Natho "jedno od najvećih pojačanja".

- On će nam pomoći u organizaciji igre, sigurnosti na početku napada. Igrao je u ozbiljnim ekipama, ima dosta iskustva. Sigurno će mnogo da nam pomogne. Pored mladih igrača, ovakav profil iskusnog je baš ono što nam je trebalo, kako bi im pomogao u razvoju. Želim mu dobrodošlicu i da se oseća kao kod kuće - rekao je Milošević.

Tagovi: