Autor: Informer.rs

23.08.2019.

22:07

Foto:

Sport

(VIDEO) SPREMAJU SE VELIKE BOMBE U PARTIZANU! Crno-beli hoće dva bivša igrača Los Anđeles Lejkersa!

Kako prenosi "Blicsport" Partizan je zainteresovan za nekadašnjeg igrača Fenerbahčea, Milana i Los Anđeles Lejkersa Endruja Gaudloka.

ODE I CENTAR IZ PARTIZANA! Pecarski vodi još jednog igrača sa sobom u Grčku!

"Mini-mamba", nadimak koji je Gaudlok dobio po ugledu na jednog od najboljih košarkaša i poentera u istoriji NBA lige Kobija Brajanta, bio bi odlično rešenje za Partizan koji je odlaskom Vanje Marinkovića u špansku Valensiju ostao znatno oslabljen na poziciji šutera, gde je sada ostao samo Markus Pejdž.

Sa druge strane, "Mozzartsport" saznaje i da bi Tajler Enis igrač koga će crno-beli uzeti u obzir i koji bi u redovima Partizana imao priliku da regeneriše karijeru. On je prošle sezone bio u Fenerbahčeu ali je imao jako tešku povredu. Ovog leta je bio na pregledima u Makabiju, ali ih nije prošao. Međutim, možda bi u redove crno-belih stigao u boljem stanju. Radi se o bivšem NBA igraču.

Crno-beli su danas potpisali Stefana Birčevića, a ovog leta su radili užurbano, promenili skoro ceo tim. U ekipu su stigli igrači poput Korija Voldena, Artjoma Parahovskog, Žanisa Pejnersa, Vilijama Mozlija, Nemanje Gordića, Rašona Tomasa i pomenutog Birčevića.

Tagovi: