Autor: Informer.rs

25.08.2019.

07:15

Foto:

Sport

(VIDEO) HRVATSKA, ZEMLJA USTAŠKA! Norvežanina koji navija za Partizan nisu pustili da gleda Rozenborg u Zagrebu jer PODRŽAVA SRBE!

lub i pripadnici obezbeđenja nisu ga pustili na stadion, pa je ispred Maksimira snimio video u kom je prozvao Hrvatsku i klub iz njene prestonice.

(VIDEO) DOĐI DA TE JE*EMO! Užas u Hrvatskoj - fudbaler nakon meča vređao sudiju Ivanu Martinčić sramnim povicima!

Hrvatski mediji su izneli njegovu prognozu da će Rozenborg uništiti Dinamo, a iz obezbeđenja prvaka Hrvatske saopšteno mu je kako nije dobrodošao na stadion i da je to sigurnosna procena.

- Kažu da je Hrvatska demokratska zemlja, ali moram pitati je li ovo stvarno zemlja ustaška. Imao sam dobar odnos s navijačima Dinama, ali su mi policija i Dinamo zabranili da uđem na stadion. Ovo je demokratska zemlja u EU, ali nažalost mogu da kažem da je ovo ustaška zemlja. Ovo je jako loše za Hrvatsku i za Dinamo kao klub. Ovo je sramota - poručio je navijač Rozenborga.

On je i u opisu obrazložio da se ovde neće zaustaviti.

- Nisam hteo da objavim ovaj video pre nego što budem bezbedan u Beogradu. Ali u sredu su hrvatska policija i fudbalski klub Dinamo Zagreb mene zabranli da ulazim na Maksimir i da pratim moj klub Rozenborg u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Postoje mnogo dobri Hrvati, ali sistem je mnogo, mnogo loš, zemlja ustaška. Danas ću objaviti i tekst, cela priča će biti dostupna - zaključio je Norvežanin.

Објава коју дели Kristian Kahrs (@kristiankahrs) дана 14. Јул 2019. у 11:39 PDT

Објава коју дели Kristian Kahrs (@kristiankahrs) дана 4. Авг 2019. у 3:55 PDT

Tagovi: