Autor: Informer.rs

18.10.2019.

11:58

Foto:

Sport

PARTIZAN "ULOVIO" MAJSTORA PREKO INSTAGRAMA! Danas se i društvene mreže koriste za angažman pojačanja! Ovako je to uradio Bambi!

Njegovi hirurški precizni pasovi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ono što je oduševilo navijače crno-belih svakako je berbenost Izraelca, kao da dres parnog valjka nosi od "petlića". 

Nikada ne biste pogodili kako je ovaj igrač došao u Humsku. Džabe menadžeri, agenti, skupe večere, pare...Bitno je imati profil na Instagramu, naravno i imati Zorana Tošića. Bibras Natho i Zoran Tošić su tri godine sarađivali u moskovskom CSKA, poznaju se i duže.

Danas se i društvene mreže koriste za angažman pojačanja. Naime, društvena mreža Instagram poslužila je kao inicijalna kapisla da se crno-beli uopšte zainteresuju za kapitena reprezentacije Izraela.

Informer

reuters

 



Upravo je Tošić glavni krivac što je Natho stigao u Humsku. Transfer su dogovorili preko Instagrama, koji je ovog puta bio u službi sporta, mada je neretko drugačije.  

- Da, njegova je krivica. Ozbiljno, on je otpočeo kampanju. Poslao mi je poruku na Instagram, raspitivao se o mojim planovima za budućnost. Počeli smo da razgovaramo i posle je bivalo sve ozbiljnije i na kraju sam odlučio da dođem u Partizan. Ali, prvi korak u pregovorima je načinio 'bambi' - priznao je za Hotsport Natho.

Informer

 



Tošić i uprava "crno-belih" bili jako uporni, pokazali su mu da ga žele, što ga je nateralo da odabere ponudu iz Beograda.

- Igrači su me lepo prihvatili od trenutka mog dolaska u klub. Trudili su se da mi pomognu oko svega što mi je bilo potrebno, svi do jednog su mi olakšali boravak u Beogradu. Posebno Zoran ) i  Vladimir Stojković, konstantno me pitaju da li mi je nešto potrebno. Takođe i svi zaposleni u klubu. Osećam se zaista prelepo, od prvog trenutka kada sam došao - poručio je Izraelac.

Bonus video

Tagovi: