Autor: Informer.rs

19.10.2019.

16:56 >> 16:49

Foto:

Sport

(VIDEO) PARTIZAN SE USPAVAO NA PAUZI, MLADOST SLAVILA U LUČANIMA! Crno-beli porazom najavili dolazak Junajteda u Beograd!

 

Ekipa Save Miloševića nastavila je da posrće u Superligi Srbije. Nakon sjajne serije koja je svoj vrhunac doživela u Kazahstanu pobedom nad Astanom (2:1) ekipa crno-belih doživela je dva neuspeha. Prvi u Humskoj odakle je sva tri boda odneo Voždovac (1:2), a sada i drugi u Lučanima.

ZVEZDA JE ISIS, A FSS SARAĐUJE SA TERORISTIMA! Vuletić grmi nakon meča Zvezde i Rada!

Nije Milošević mnogo kombinovao, izveo je gotovo najjači sastav, ali ni to nije pomoglo da se savlada domaća Mladost. Jako loša predstava obe ekipe, dosadna igra i uspavanost koja je nakon reprezentativne pauze bila vidljiva na obe strane. Međutim, kao da se ona više odrazila na crno-bele.

Gotovo 70 minuta igralo se bez pravih prilika, a najbolju je imao napadač Partizana Umar Sadik koji je promašio pravi zicer kada je izbio sam na golmana Zečevića, ali se propisno obrukao. Pokušavali su Birbras Natho i Zoran Tošić, ali je sve to bilo jako mršavo i slabo da bi ugrozilo domaće.

Informer

Jedinu pravu priliku Mladost je pretvorila u gol. Radivojević je centrirao, a Jovanović prvo glavom naterao Nemanju Stevanovića da reaguje. Lopta se odbila ponovo do napadača ekipe iz Lučana koji je samo gurnuo u mrežu i postavio konačan rezultat.

Pokušavali su gosti dođu makar do boda, ali se njihova igra nije menjala. Napadi su bili jalovi i uspavani pa je i mreža Zečevića ostala mirna do kraja meča. Loša najava crno-belih pred dolazak Mančester junajteda ovog četvrtka u Beograd.

MLADOST - PARTIZAN 1:0 (0:0)

Jovanović u 77. minutu za Mladost

Stadion: Gradski stadion, Sudija: Novak Simović

MLADOST: Zečević – Andrić, I. Milošević, Šatara, Leković – B. Milošević, Jovanović (od 94. Tanko) – Pavlović, Eliomar (od 89. Pešić), Radivojević (od 83. Sinđić) – Odita. 

PARTIZAN: Stevanović– Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević – Zdjelar (od 62. Suma), Šćekić – Tošić, Natho, Asano (od 72. Lakčević) – Sadik (od 83. Ivanović). 

KRAJ!

94. minut - Poslednja promena i kod domaćih. Umesto strelca jedinog gola Jovanovića u igri je Tanko.

90. minut - Igraće se još sedam minuta nadoknade.

89. minut - Druga promena u redovima Mladosti. U igri je Pešić umesto Eliomara.

85. minut - Velika šansa za Đorđa Ivanovića. Ostao je sam napadač crno-belih, ali je bio previše iskora te pogodio samo spoljni deo mreže.

83. minut - Izmena u domaćem sastavu. Igru je napustio Radivojević, a njegovo mesto zauzeće Sinđić. Menja i Milošević i na teren umesto Sadik šalje Ivanovića.

77. minut - GOOOOOOL! VODI MLADOST! Lazar Jovanović pogađa za vođstvo domaćih!

72. minut - Nova promena u Partizanu, umesto Takume Asana u igri je mladi Nikola Lakčević.

65. minut - Zicer za Sadika! Veliku šansu je propustio napadač Partizana, a golman Zečević se istakao!

Informer

62. minut - Možda i najbolja prilika do sada za Partizan. Šutirao je Tošić, ali pored gola. Prva promena u gostujućem sastavu. Umesto Saše Zdjelara u igri je Sejduba Suma.

55. minut - Bez pravih prilika u drugom delu. Za sada prilično nezanimljiva utakmica.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

Informer

KRAJ PRVOG POLUVREMENA!

45. minut - Igraće se još jedan minuta nadoknade.

33. minut - Slab pokušaj Bibrasa Natha. Šutirao je vezista Partizana, ali lopta ide pored gola.

24. minut - Sudarili su se Sadik i golman Zečević posle jednog duela. Nakon ukazane pomoći, obojica će, na sreću, nastaviti meč bez posledica.

20. minut - Prva poluprilika za Umara Sadika, ali je lopta išla pravo u ruke golmanu Mladosti.

10. minut - Bez pravih prilika za sada, Partizan kontroliše posed, ali još uvek nema pretnji po gol Zečevića.

1. minut - Utakmica je upravo počela!

14.42 - Ako se gledaju dosadašnji susreti crno-bele čeka težak posao. U poslednje tri sezone Partizan je samo jednom slavio u Lučanima.

14.40 - Malo iznenađenje u sastavu Partizana je izostanak Vladimira Stojkovića koga menja Nemanja Stevanović.

14.30 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvečen meču 12. kola LingLong Superlige Srbije između Mladosti i Partizana. Ekipa Save Miloševića pokušaće da se pobedom u Lučanima vrati u formu pred dolazak Mančester junajteda na duel trećeg kola Lige Evrope u Beograd. Uz informer.rs pratite uživo dešavanja iz Lučana.

Tagovi: