Autor: Informer.rs

24.10.2019.

09:22

Foto:

Sport

POTREBNO JE MALO SREĆE! Mitar veruje da Junajted može da padne pred "grobarima"!

- Partizan je kući uvek neugodan. Uz malo sreće, sve je moguće. Pred "grobarima" će da bude sasvim drugačija utakmica od očekivane u Mančesteru. Naši klubovi, to mora da se poštuje, uživaju prednost domaćeg terena. Gledao sam i kako su crno-beli odigrali u Kazahstanu, očigledno imaju dobar tim i sa sjajnim trenerom, kakav je Savo Milošević, mogu daleko da doguraju. Često se čujem da Stojketom, Miletom, Markecom i Bambijem, uveravaju me da imaju odličan ambijent u timu. Vidim i da mlađe snage imaju dobar štof - rekao je Mitrović za "Žurnal".

NE ODSTUPA NI PROTIV JUNAJTEDA! Partizanovih startnih 11 - dokaz da se Milošević ne plaši "crvenih đavola"!

Mitar je nastavio u istom ritmu.

Mančester junajted je najveći engleski klub, ovde ima posebnu dimenziju. Svi pričaju o njemu, u Engleskoj se najviše prati. Uvek ima vrhunske igrače, što je pokazao i u poslednjem meču, protiv Liverpula. Ogroman kvalitet na jednom mestu, nekad nije lako ni uklopiti sve njih u moćnu ekipu. Niko protiv Junajteda ne može da bude favorit, ali daleko od toga da crno-beli nemaju pravo na nadu.

Mitrović posebno ceni trenera Partizana.

Savo Milošević je jedan od grača na koje se i danas ugledam. Imamo slične karakteristike, čuli smo se i često se viđali. Veliki čovek, uvek mi daje savete i sve mu najbolje želim, kao čoveku i sportisti. Voleo bih da uspe u Partizanu. Fenomenalno radi, biće sve bolje, crno-beli igraju lepršavo, s velikim broje šansi, jednostavno gaje taj stil. Kakav fudbaler, takav i trener. Klub mora da stoji iza takvog čoveka i stručnjaka. Doći će i periodi loše igre, ali Partizanovi ljudi moraju da ga zaštite. Milošević ima pravo na kredit. I to velik - zaključio je Mitrović.

Bonus video:

Tagovi: