Autor: Informer.rs

26.10.2019.

21:30

Foto:

Sport

OVO JE NEPRIHVATLJIVO! Trinkijeri nakon poraza od Cedevite: Bili smo loši i prazni!

Posle utakmice Trinkijerije je izneo svoje gledište oko toga šta je bilo odlučujuće da Partizan padne u Ljubljani. Nije mu se dopalo to što njegova ekipa nije imala energije, a ni dovoljno borbenog stava u poslednjoj četvrtini.

OTKRIVENO JE! Evo zašto Trinkijeri u trenerci vodi Partizan protiv Cedevite!

- Iskreno čestitam Cedevita Olimpiji, zaslužili su pobedu, bili su bolji u svakoj odbrani i napadu, skoku. Imali smo loš start, uspeli smo da se vratimo i slika naše utakmice je poslednja četvrtina – nismo ušli u bonus, sve više nije ni važno. Bili smo jako loši, prazni. Znao sam da u ovako teškom periodu to može da se desi, ali nije prihvatljivo da gubiš utakmicu i da nisi u bonusu. Nismo dovoljno bili fokusirani na posao večeras - rekao je Trinkijeri.

On je večeras zbog tehničkih problema sa odelom vodio ekipu u trenerci, a posle utakmice nije želeo da izdvaja nijedan od aspekata kao glavni za ovaj poraz.

- Svaki aspekt igre je bio problem, nismo imali dovoljno energije da igramo. Sigurno smo bili malo bolji nego u Kopru, ali u poslednjoj četvrtini nije bilo ni energije, ni kocentracije da igramo - dodao je trener Partizana.

Partizan sada ima skor 2-2, a seriju teških gostovanja nastaviće već u sredu protiv Limoža u Francuskoj.

Bonus video:

Tagovi: