Autor: Informer.rs

10.11.2019.

18:29 >> 17:41

Foto:

Sport

PARTIZAN BES ISKALIO NA INĐIJI! Pobeda ostala u senci teške povrede Šćekića (VIDEO/FOTO)

Meč je počeo minutom ćutanja za Isaiju Pantića, sina novinara Željka Pantića, i velikog navijača Partizana, koji je preminuo u nedelju popodne.Crno-beli su pregazili Inđiju i pokazali da su preboleli poraz od Mančester junajteda (3:0) u Ligi Evrope. 

Crno-beli su poveli pogotkom Tošića, a potom sa dva brza gola Šćekića i Asana sa penala završili posao i rutinski priveli meč kraju. Međutim, pobeda je ostala u senci povrede Šćekića koji je meč napustio na nosilima. 

Partizan je imao potpunu kontrolu igre i rezultata. Stvarao šanse, dok je Inđija povremeno pokušava iz kontre da dođe do kaznenog prostora Filipa Kljajića. Crno-beli su prvo pripretili preko Šćekića koji je zatresao stativu, a potom poveli posle 18. minuta igre. Tošić se najbolje snašao u gužvi u petercu Inđije.

Desetak minuta kasnije usledio je prekid meča, zbog pogrdnih skandiranja grobara. Sudija Ilić je posle neuspelih pokušaja da urazumi navijače povukao fudbalera sa terena, a meč je nastavljen posle pet minuta pauze. Do kraja poluvremena nije bilo promene rezultata.

Ono što crno-belima nije uspelo u prvom jeste u drugom delu i to za samo nekoliko minuta. Domaćin je za samo tri minuta pregazio goste i završio posao. Prvo je Šćekić nakon asistencije Pavlovića duplirao vođstvo, a dva minuta kasnije sudija je dosudio penal za Partiza, a Asano je bio siguran egzekutor. 

Domaćin je bez problema u laganom ritmu priveo meč kraju a nije bilo promene rezultata.

Strelac: Tošić u 18, Šćekić u 51, Asano u 53. minutu.

Stadion: FK Partizan. Sudija: Milan Ilić

PARTIZAN: Kljajić, Lutovac, Ostojić, S. Pavlović (od 80.Vujačić), Brežančić, Zdjelar, Šćekić (od 58. L. Pavlović), Tošić, Suma,  Asano, Sadik (od 76. Ivanović). 

INĐIJA: Preković, Dimitrijević, Rogač (od 46. Ilić), Vidić, M. Ilić, M. Janjić, Jovanović, Bjeličić, Josović, Milosavljev  (od 79. Rajevac), Bastajić (od 57. Banjac).

TOK MEČA

Drugo poluvreme

Kraj!

90. minut - Igraće se još tri minuta

85. minut - Crno-beli rutinski privodi utakmicu kraju!

76. minut - Izlazi Sadik, ulazi Ivanović.

72. minut - šanza za Inđiju. Banjac je bio u prilici ali je šutirao pravo u Kljajića.

65. minut - Nekoliko šansi crno-belih. Prvo stativa posle kornera Sume, pa pokušaj Sadika i Tošića. Golman Preković je ipak uspeo da se odbrani. Spasila se Inđija nekako.

58. minut - Umesto Šćekića na terenu je Lazar Pavlović.

56. minut - Šćekić se povredio, ne deluje dobro, neće moći da završi meč. Na nosilima će napustiti teren.

53. minut - GOL! Partizan vodi 3:0, Asano je preuzeo odgovornost i bio precizan sa bele tačke!

53. minut - Penal za Partizan! Dimitrijević je postavio nogu o koju je zapeo Asano, a sudija je pokazao na belu tačku.

51. minut - GOL! Partizan vodi 2:0! Šćekić nije uspeo u prvom, ali je mrežu zatresao u drugom poluvremenu. Pavlović je centaršut iz kornera skrenuo ka stativi, a Šćekić je uklizao i savladao čuvara mreže Inđije.

46. minut - Ivan Rogač napustio teren na poluvremenu, a umesto njega ulazi Brana Ilić u ekipi Inđije.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme.

Informer

 

Prvo poluvreme

45. minuta - Igraće se još pet minuta u prvom delu utakmice.

38. minut - Posle akcije Lutovca i Tošića po desnoj strani, udarac sa 20-ak metara oprobao je Suma. Vrlo mlad udarac Gvinejca postao je lak plen golmana Prekovića

36. minut - Vratio je sudija fudbalere na teren i meč je nastavljen.  Pet minuta trajao je prekid na stadionu Partizana.

33. minut - Ne prekidaju sa skandiranjen navijači sa istočne tribine. Sudija Ilić je povukao igrače do klupa.

30. minut - Kraći prekid utakmice u Humskoj zbog po svemu sudeći pogrdnih transparenata i skandiranja navijača.

22. minut - Opet je golman Inđije bio na mukama, Sadik je bio u šansi, ali dobra reakcija golmana Prekovića.

18. minut - GOL! Partizan je poveo 1:0. U velikoj gužvi u kaznenom prostoru su se odlično snašli  Asano i  Sadik, a završni udarac je uspeo da pošalje Tošić i dovede svoj tim do prednosti.

17. minut - Spor početak meča, nismo videli mnogo uzbuđenja u Humskoj, igra se uglavom na sredini terena.

14. minut - Spasil se sada Inđija, Preković je dobro intervenisao i sačuvao svoj gol posle udarca Tošića iz slobodnog udarca sa oko 20 metara.

8. minut - Inšija je pripretila po boku, ali je centaršut u kazneni prostor bio neuhvatljiv za Vladana Milosavljeva.

5. minut - Umalo Partizan da povede 1:0. Šćekić je bio u šansi, ali pogodio je samo prečku sa oko desetak metara od gola Inđije.

1. minut - Počela je utakmica.

Isaija Pantić, sin novinara Željka Pantića, i veliki navijač Partizana preminuo je u nedelju popodne. Meč u Humskoj počeo je minutom ćutanja.

15.50 - Savo Milošević je rešio da promeša karte posle gostovanja na Old Trafordu. Van protokola je ostao Vladimir Stojković, a menjaće ga Filip Kljajić. Takođe, Rajko Brežančić je dobio prednost u odnosu na Slobodana Uroševića.

15.45 - Dobrodošli na blog našeg portala posvećen utakmici između Partizana i Inđije na stadionu u Humskoj u okviru 16. kola Superlige Srbije.

Bonus video

Tagovi: