Autor: Informer.rs

12.12.2019.

13:49

Foto:

Sport

BIĆE GUŽVA U HUMSKOJ! Dolaze Juventus, Napoli, Inter, Monako...

Utakmica nema rezultatski značaj, jer crno-beli ne mogu dalje da se plasiraju, ali bez obzira na to dolazak u Humsku najavili su agenti brojnih klubova, prenosi Mozzartsport. 

Kako navodi pomenuti izvor dolazak su najavili izaslanici Juventusa, Intera, Napolija, Borusije iz Dortmunda, Valensije...

U Beograd je ovih dana predstavnik Monaka, sa zadatkom da uživo isprati Strahinju Pavlovića, čiji su potpis Kneževi osigurali za 10.000.000 evra i bonuse, ali žele da vide kako se mladi štoper ponaša u svakoj situaciji, pa i kako odgovara obavezama u meču bez takmičarskog naboja, s obzirom da ni Partizan, ni Astana, nemaju šanse da se kvalifikuju za narednu rundu.

U loži stadiona u Humskoj biće i predstavnik Rome, koja je letos poslalala Umara Sadika na pozajmicu u Beograd, a Nigerijac igra najbolju sezonu karijere i očekuje se da uskoro Partizan otkupi njegovo ugovor po ceni od 1.600.000 evra. 

Nema sumnje da u redovima crno-belih ima igrača koji mogu i sigurno će se potruditi da protiv Astane skrenu pažnju na sebe i nateraju predstavnike evropskih velikana da podvuku i to debelom linijom njihova imena u svojim notesima.

Bonus video

Tagovi: