Autor: Informer.rs

15.12.2019.

18:35

Foto:

Sport

NIJE NAVIKAO NA RUPE! Asano otkrio šta ga najviše muči u Srbiji!

To se, srećom po Partizan, ne odnosi ni na šta što je u vezi sa fudbalom, ali mu je stanje na putevima velika briga i problem.

Naravno da postoji razlika u kvalitetu zemlje i trave, pogotovo u poređenju sa Japanom i Nemačkom, ali to je otežavajuća okolnost za oba tima. Za mene, to predstavlja izazov. Što se tiče puteva, stanje je poprilično loše i često moram da zaobilazim rupe na putu kada vozim - rekao je Asano za "Partizan news".

Sumirajući utiske iz Partizanove fudbalske jeseni, Asano je rekao da mu je lepo u Humskoj.

- Lepo mi je i zanimljivo ovde, od trenutka kada sam došao zadovoljan sam treninzima, ljudi su dobri, a uživam i u samom gradu. Utisci su izvanredni, nisam imao nijednu neprijatnost, ni negativan utisak otkako sam došao u Partizan - rekao je Asano.

Počeo je golom protiv Malatije i to posle samo nekoliko minuta na debiju. Posle toga usledilo je zatišje do jesenjeg buđenja "Partizanovog samuraja".

Tokom tog perioda u svojoj glavi sam razvijao ideju da ne mogu da doprinesem ekipi onoliko koliko bih želeo. Osećao sam pritisak, ali mi je podrška saigrača, trenera i navijača Partizana mnogo pomogla da to prevaziđem - iskren je krilni napadač "parnog valjka".

Prvi Japanac u Partizanovoj istoriji oduševljen je atmosferom u svlačionici.

- Fudbal je po svojoj prirodi i definiciji timski sport, stoga, mi nismo jedni drugima podrška samo na terenu, već i van njega. I sam sam osetio toplinu u ophođenju, prihvatanje mojih saigrača, a zauzvrat, trudim se da doprinesem timu koliko god mogu - naveo je on.

Bonus video:

Tagovi: