Autor: Informer.rs

09.01.2020.

00:23

Foto:

Sport

PROTIV TEŠKOG RIVALA, IZVUKLI SMO NAJBOLJE ODELO IZ ORMARA! Trinkijeri nakon pobede: Svirali smo istu muziku, ovo je veče svih Partizanovaca!

 

- Kada veliki rival dođe u grad, veliki trener, veliki igrači, morate iz ormara da izvučete najbolje odelo koje imate. A to je bila naša igra. Probali smo da igramo sa visokim nivoom energije, jakom odbranom, skokovima i igranjem kao tim. I to je razlog što smo pobedili. Nalazili smo igrače u svakom posedu, ovo je bila sjajna noć za nas. Završena je. Možda još do ponoći, kao Pepeljuga, pa onda idemo dalje - rekao je Trinkijeri na konferenciji za medije.

On je objasnio i šta je bio razlog dobre igre crno-belih.

- Večeras je veče mojih igrača, mog stručnog štaba, koji je napravio fantastičan posao, i grobara. Ove tri stvari zajedno su skuvale ovu fantastičnu utakmicu. Već sam rekao da je gotova, možemo da uživamo do ponoći i moramo da idemo dalje. Hoću da kažem da sam ponosan na igrače i konačno je Arena bila nešto jako, jako, jako...nešto što na je guralo. Svirali smo istu muziku, svi zajedno - rekao je trener crno-belih.

Smatra da je ovo najbolja utakmica koju je Partizan odigrao do sada, ali da je Virtus i dalje favorit za osvajanje Evrokupa.

- Nije se ništa promenilo, ovo je jedna utakmica u specifičnoj situaciji. Ovo je najbolja utakmica Partizana do sada, sa najboljim navijačima do sada. Virtus imaju najveći kvalitet. Meni je važno da smo odbranili domaći teren. Idemo dalje - rekao je Trinkijeri.

Na pitanje može li Partizan bolje od večerašnjeg izdanja, odgovara:

- Ovo je samo početak Ne znam da li može bolje, ali ovo je samo početak. Može bolje, može drugačije, pametnije, sporije...Imamo toliko stvari da radimo zajedno i utakmica da igramo - zaključio je Trinkijeri.

On je naglasio da se tim već okreće meču protiv Cedevita Olimpije i pozvao je navijače da ih podrže u subotnjem duelu.

- Biće jako teško. Dolazi teška utakmica, imam molbu za navijače, trebaju nam. Teško će se upaliti motori igrača u subotu, trebaju nam navijači da nas upale. Kad mogu, ništa ne pitam, ali sada nam treba da dođu navijači - istakao je Trinkijeri.

Tagovi: